Yine herkese tekrar merhaba! Bu sefer eskiden olduğu gibi avımı tek başıma gerçekleştirdim. Oltalarımı attım misinalarını daha gerginleştirme fırsatı bulamadan tatlısu levrekleri tek tek gelmeye başladı. Çok sayıda tatlısu levreği yakaladım bazılarını sizin için fotoğrafladım. Hedef balık sudaktı Bir süre sonra oda olatımı ziyaret etti onuda sakince kenara aldım. Sonra bir rüzgar bir yağmur derken hava öyle bir sakinlediki çarşaf gibi oldu su ve balık bıcak gibi kesti.. Tek başıma olduğum için fazla fotoğrafta çekemdim. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Maaşallah, bir başladın pir başladın. Tebrik ederim... Gene çok güzel bir sudak ve tatlı su levrekleri. Avlarının devamını dilerim...
Tebrikler daim olsun inşallah Bu arada bu rapor tatlısu raporları bölümünde 2000'inci rapormuş, hayırlı olsun
Tebrikler Mert. Taktın son vitese son sürat gidiyorsun Umarım artarak devam eder avların ve raporların.Her daim rastgelsin...
Şuan tam zamanı elimden geldii kadar gitmeye çalışıyorum gerçi bu aralar pek gidemiycem gibi görünüyor
eyvallah dostum teşekkür ederim şuan arabam yok bakalım nasıl yapıcaz böyle yağmurlu havalarda gittiğim yere girilmez şimdi normal arabayla biraz ara vericez sanırım
Maşallah bereketinize nazar değmesin, Her hafta yazıyorsun bir rapor. Havalardan dolayı biz çıkamamaya mahkumuz, senin raporlarla idare ediyoruz artık. Devamını dilerim...
Güzel balıklar tebrikler. dip oltası ile mi geldi sudak yem olarak ne kullandın arkadaşımla ilk sudağı şasi ile tuttuk. ama çok uğraştırdı.