Bugün öğleden sonra saat 14:00 gibi avlağa vardık.Oltaları attık ve yağmur başladı.Aralıksız bir saat yağdı.Biz hemen arabaya kaçtık.Yağmur biraz dinince oltaların yanına geldik.Oltanın biri biraz salmış boşluğunu aldım gene saldı çektim ve ilk balığı aldık.Yemi tazeleyip attım.Ve yan tarafta az uzakta bir kişi vardı yanına vardık 5-10 dakika sonra oltaların yanına gelince oltanın yattığını gördüm.Çektim bir iğnede sudak ikincisinde bir sazan sazan limit altı olduğu için salındı.Oltaların yanına oturduk.15-20 dakika sonra acı bir zil sesi ben sazan zannettim iyi zorladı ve üçüncü sudağı aldık.Biraz daha durup avı sonlandırdık.Ben oltayı üç saçaklı ve sazan iğnesinden yapıyorum en üste canlı yem ikinciye hamur üçüncüye solucan ya da mısır taıyorum.Oltalar boş kalmasın. Uploaded with ImageShack.us
Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.