Arkadaşlar hafta sonunda suğla gölünde yaptığımız çin çapağı avından görüntüler. http://www.megavideo.com/?v=FQKP2SCS
Tebrikler hemşerim.Lezzetli olmasada gölü çim sazanlarından temizlemişsiniz.Suğlada sudağa canlı yem denemediniz mi?Bir de bir arkadaş suğlada turna balığının olduğunu söyledi doğru mu acaba.Oltalar boş kalmasın.
Teşekkür ederim Bahtiyar. Biz çin çapağına yem olarak sade solucan kullanırız. Burada en çok solucana gelir. Darısı başınıza. Teşekkür ederim Nevzat abi. Canlı yem denemedik ama arkadaş hamsi getirmiş onada balık yerine bir tane midye geldi. Beyşehir kanalına bağlanan pompalar çalıştığı zaman sudak tutuluyormuş. Zaten suğlada çıkan sudaklar hep limit altı oluyor. Suğla gölünde turna balığı olduğunu hiç duymadım son zamanlarda saldılarsa bilgim yok. Belki sudakla karıştırmış olabilirler. Oltalar boş kalmasın. Darısı başınıza. Teşekkür ederim Halil. Hiç balık tutmamaktansa çin sazanı tutup kendimizi avgunladık. Darısı başınıza.
Teşekkür ederim Mustafa . Balık tutma zevkimizi aldık. Balığa gidemediğim zamanlar sizlerin av raporlarına bakarak kendimi teselli ediyorum. Darısı başına.
Elinize sağlık güzel balık avlamışsınız ama. eğer yanlış görmediysem 06:35 sanıyeleri cavarında yakalanan el kadar aynalı sazan kenara atılıyor. Sirküleye göre bu yasak değpil mi?
Teşekkür ederim. Arkadaşın balığı atması hoş bir görüntü değil. Yakaladığımız balıkların yöremizdeki adı çin çapağıdır başka bir deyişle israil sazanı. Görüntülerde aynalı sazan veya sazan yok.Sirküye göre yasak olduğunu söylediğiniz nedir onu anlamadım.