Arkadaşlar bu gün suğla gölündeki bir kanalda çin çapağı yakalayarak vakit geçirmeye çalıştık. (Başka bi deyişle israil sazanı) Önemsizde olsa görmeniz için bir parça videosunu çekmeye çalıştım.
Önemli olan balığın cinsi değildir.Alınan zevk, heyecan ve muhabbettir.Bunu bazen bir levrek verir bazen de çapak,bazende kaya balığı.Tebrik ederim dahasına rast gele.
Merhaba hemşerim.. Gevnede, yerköprüde, topaktaşta ve göksunun diğer bazı yerlerinde çok balık tuttum.. ve inan bana o haz bi başkaydı.. İnşallah yazın suğladada avlanmak nasip olur.. Ellerinize sağlık video çekip avı bizlerle paylaşmışsınız. dahasına rastgele .. teşekkürler..
Fatih Merhaba. Nasılsın. Ufaklık nasıl, rahatı iyi mi? Oğuz Kağan gibi et yer oldu mu Fatih göle gitsek birkaç vuruş alabilir miyiz acaba. Canım acayip bir şekilde balığa gitmek istiyor. Soğuklarda gölde balıklar derinden olur diyorlarda..
Gösterdiğiniz ilgi için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Malum soğuklar sebebiyle av raporlarında gözle görülür bir durgunluk var. (Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler) sözünü aslında benim bu av raporu için söylemişler. Umarım bizim abdurrahman çelebi durgunluğa bir parça hareket sağlamıştır.
Usta ellerine sağlık, boş yok gibi, biraz kılçıklı olur ama bu mevsimde bundan daha iyi can sağlığı, afiyet olsun.
Teşekkür ederim mehmet abi. Darısı başınıza. Çok kılçıklı olduğu için yemiyorum ama tutması kolay olduğu için sık sık avına gidip hevesimizi alıyoruz.
tebrikler yakup bey izlemesi gayet de keyifliydi ,nihat beyin dedigi gibi hareket eden bişeyleri görmeyeli epey oldu
Teşekkür ederim arkadaşlar. Geçen hafta trafik kazasına karıştığım için on gündür siteyi takip edemedim. Mesajlara geç cevap verdiysem özür dilerim.