Sülük nasıl bulabilirim ?

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında j0ker tarafından paylaşıldı.

1. j0ker

j0ker Süleyman

Burda büyükçekmece ve sazlıbosna barajlarında yayın çıktığını biliyorum çıkartanlar sülükle çıkarttıklarını söyledi ama sülüğü nasıl bulucam bilemiyorum yardım edermisiniz ?

2. TASMACI

TASMACI ergun

slm

burak kardeşim sülük bulabilmen için yardımcı olayım altın şehiri biliyormusun otaban köprüsünün altına iniyosun 30 40 cm derinlikte olan su var oraya ayaklarını sokarsan sülüklerde ayaklarına yapışıyor ben hep ordan topluyorum ama iki haftadır gidiyorum 4 kamışla atıgım halde bir vuruş bile alamadım nedense sana rasgele

3. j0ker

j0ker Süleyman

altınşehir dediğiniz yeri bilmiyorum tam olarak anlatırsanız sevinirim.bide bunları kendimizi sokturmadan toplayamazmıyız ?bi arkadaş dana ciğeri al tülbenle örtüp iple bağla at sonra çekince toplarsın tülbentin üstündekileri demişti.

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Kasaptan bir parça kemik al azcık etleride olsun üstünde.
    İple at 10dk bir çek bu kadar basit :)

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    bir yerlerde para ilede satılıyordu gördüm ama hatırlamıyorum kavanozda su içinde.. mısırçarşısında bir bak

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Mısır çarşısında, evcil hayvanların satıldığı yerlerde '' Doktor '' diye pet, su şişelerinin içinde satılır.

7. j0ker

j0ker Süleyman

çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için kemik atma işini deniyene kadar gidip 8-10tane sülük alıcam parayla.

8. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.

van daymın bi filmi vardı .büyük usta ilk eğitime başlıyordu..hocası bunun bacağına et bağladı. bizde 4-5 çocuk sinemeda izliyoruz allah allah dedik et parçası ne işe yarayacak .idk idk sen bekle dedi van dayıma köpeğe bi ıslık çaldı van dayma da koş dedi .:eek:

kemik parçasıyla köprü altı falan cümle köpekleri peşinize takarsınız bencede en güzeli satın almak.:bolt: