Hiç çıkartanı görmedim duymadımidk biliyosun bizim buralarda genelde kurt çıkartırlar yinede araştırmakta yarar var
BANDIRMALI süpersin abi ellerine saglık senden bir ricam daha olacak bi de sülünes nasıl takılır ne tür kancaya takılır ne tür tertibat hazırlanır söylersen cok sevinirim. DÜZCE
vay be neredeyse aradan 3yıl geçmiş ama yinede insanlar isterlerse işine yarayan bilgilere ulaşabiliyorlar
hüseyin inşallah bu bilgileri bir gün bakarsın başka yerlerde lazım olur aklına gelir kullanırsın yemsiz kalmaktan kurtulursun birgün motorla giderken şişi düşürmüştüm ince bir dala çentik atıp çıkardığımı bilirim
beğenmene sevindim aykut bilgiler umarım birgün işine yarar sülünezi kabuğundan ayırdığında iğnenin büyüklüğüne göre 2-3_4 parçaya bölüp iğneye takarsan merada bulunan neredeyse bütün balıkların ilgisini çekeceğine inanıyorum
bu sülünez olayı harika iş yapıyorda iskenderun körfezinde bulunurmu çıkartılırmı bu sülünez ve suyun içindeki kumluktamı aramak lazım deniz çekildiğinde kıyıdaki kumsalda olmazmı?
ustalar sülünez vss gibi yemleri nasıl çıkartabilirim denizden ve iskenderunda varmıdır sülünez felan
sülinez çıkartma örnek *** ben çeşmede genelde hep orayı mesken tutmusumdur sahillerinde sülinez doludur gittigim yerler sıg sular genel olarak bütünlersem sıg su,yosunluk alan ,koy ve kıyıda kum yüzeyinde ufak tebecikli deliklerde bolca sülinez var açmıs oldugu kum tepecikleri (gri renkte)evet sisle avlıyorlar ama internette araştırınca bu sülinez cesitlerinin cok daha büyük ve yenilebilirleri var hatta diğer bir yöntemde pimaş borusu nun bir tarafı kapalı olarak zeminde oluşan delik alanına saplayıp şiringa gibi direk kumu cıkartıp sülineze batırmadan şişi cıkartıyorlar..
iskenderunda varmıdır bilginiz varmı ve siz sülünezi nasıl buluyorsunuz ben geçenlerde sahilde kumsalda gezdim kumlukta hiç bir delik yoktu suyun içine girip suyun içindemi aramak lazım plajdaki kumsallarda olmazmı?
iskenderunda varmıdır bilginiz varmı ve siz sülünezi nasıl buluyorsunuz ben geçenlerde sahilde kumsalda gezdim kumlukta hiç bir delik yoktu suyun içine girip suyun içindemi aramak lazım plajdaki kumsallarda olmazmı?
benim gördüğüm genel olarak kıyıya yakın bölgelerde ama iskenderunda bilmiyorum orasını hiç gitmedim kumsalda karınca yuvasını andırır bana
delikleri en güzel gelgitlerde yani suların cekildiğinde cok rahatlıklla görürsün zaten bir kere gördünmü aklından cıkmaz suyun içinde bile olsa konu başında vardı sanırsam pimaş borusunun 1 tarafına pleksiglas yapıştırıp yani deniz gözlüğü gibi su taraması yapılabilir
hem bana sorarsan mehmet arkadaşım sadece tek bir yeme bagımlı kalma tavuk gögsü ,tavuk ciğeri filan bunlarıda dene sonuc alırsın
tavuk gögsü denedim gümüş balığı felaket vuruyor bakalım deneyecez daha ama sülünezi denizden çıkartabilirsem her zaman taze taze süper olur üstelik o kayalıklara yapışan çinlilerin şapkası gibi midyelerin içini çıkarttım iğneye taktım attım ama hiç iş yapmadı neden acaba