Suni balık yemi ile avlanma

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında draw03 tarafından paylaşıldı.

1. draw03

draw03 deniz

Favori Kamış:
    fladen maxximus 3,30 cm
    Favori Makine:
    albastar eta 60
    En İyi Avı:
    1,80 kg kaya balığı
    değerli balık dostlarım geçen pazar günü çevlik'e yani samandağ hatay daki avlak yerimize gittiğimde ilginç bir manzara ile karşılaştım,hemen herkes balık alamazken yaşlı bir amca paso kefal ve karagöz çekiyordu işin açıkçası ben bi süre oltamı topladıktan sonra amcanın yanına gittim biraz sohbet ettim yemi çok farklıydı mısır unundan hamur yapmış ve hamuru yaparken besi balıklarına atılan temde kullanmış hamurun içine ısrar etmeme rağmen yaşlı amca bana bu işin sırrını vermedi sadec suni balık yemi ve mısır unu diye kısıtladı ve kesti siz değerli balıkavı dostlarımdan ricam bu konu hakkında bi bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız

2. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    öncelikle selamlr hemserm istanbulda olmama ragmen aslen hataylıyım.yaslı amcanın hamur icin fikir verenler olacaktır. ben bir hafta sonra oradaayım.cevlige gitmyi plalıyoum ama bizim oralarada hangi takımlarla neler alıyorlar ne tutuyolar bilmiyorum.. fikir verirse sevinirim..

3. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Deniz, amcamızın kast ettiği sanırım çiftlik balıkları için kullanılan hazır yemler. En azından ben karışımıma bu yemlerden katıyorum ve kesinlikle fark ediyor:) Yakınlarında bildiğin balık çiftlikleri varsa onlardan rica ederek belki alabilirsin bir miktar, en azından deneme fırsatın olur para vermeden önce. Ben içinde bu yemlerin yanına yumurta ve sütte eklerim. Bu şekilde sokar, sazan, kefal, ala, çipura, mırmır gibi balıkları sık sık alıyorum:)

4. draw03

draw03 deniz

Favori Kamış:
    fladen maxximus 3,30 cm
    Favori Makine:
    albastar eta 60
    En İyi Avı:
    1,80 kg kaya balığı
    cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Cogito Ergo Sum arkadaşım hatay'a gelince görüşelim bi hafta sonu beraber atarız oltaları çevlikte bildiğimiz çift iğneli takım ve kefal takımı kullanılıyor karagöz için de aynı ama iğne numaraları farklı buara gelince cumhuriyet caddesinde erol abi var balık malzemesi satıyor oraya gidersen sana gerekli olan tüm ekipmanları verecektir takımlar dahil sen sadece niyet et gerisi var zaten :D

5. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    tamamdır tesekkurler cumhuriyet caddesi yolumun uzerindedir.. ugrarım...

6. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Tatlı su bölümünde tuzlu su yemi olmuş hayırlısı olsun bakalım .

7. kaleli

kaleli kaleli

En İyi Avı:
    (19kg orfoz)
    selamlar forma yeni üye oldum ve önümüzdeki günlerde hatay samandağına gelmeyi düşünüyorum ama o bölgede hiç avlanmadım ve hiç bilgim yok bölgede ne tür takımlar kullanılıyor nerelerde avlanmalıyım ve ne yem kullanmalıyım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    HERKEZE RASTGELE...!