Arkadaşlar cumartesi bodrumdan tekneyle göçeğe gittik ve dün döndüm.Harika dört gün geçirdik,tabi bu arada balıksız olmazdı,hertürlü yol vardı sırtı,zıpkın olta Sonuç: zıpkın:sinarit iki adet 6 kg ve 4 kg ,sırtı:laos 3 adet yaklaşık 3 er kg, olta: çupra 1,200 gr. Tabiki bunların dışında muhteşem Göçek
Sevgili Arkadaşım Berhan Yakalamış olduğun balıklar her yönü ile hem çeşitli hemde çok güzel balıklar. Sinaritin görüntüsü yetti bir bakıma bana.Ama orda aşığı olduğum çipurayı da görünce senin adına çok sevindim .. Güzel bir dört gün geçirmişsin .. TEBRİKLER... Bu arada ben tatilimi göçekte geçerisem hiç fena olmayacak sanırım ...: )
Kardeşim seni tekrar armızda görmek çok güzel. Hoş geldin Sen neler yapmışsım böyle vallahi tatil yaramış sana Ama bu güzel balıkların hikayesini nerde kardeş... Unutmadın demi Tekrar tebrikler kardeşim.
Ümitçim saolasın valla bence Göçek her anlamda süper yer hertürlü gidilir yani Ahmet abicim tşk ederim valla herşey süperdi.Hepsinin hikayesi baya bi uzun sürer ama ben kralı yani büyük sinariti anlatayım Cumartesi çıktımız yolculukta pazartesi günü palamutbükündeydik saat 4 ü gösteriyordu.Aslında denize baktığım zaman pek dalışa uygun gibi gelmedi fakat kaptan ilerdeki buruna git diyince hadi bi şansımı deniyeyim dedim.malum yrm saatte anca giyindik kuşandık atladım suya.Fakat oraya gidene kadar iyice çöktüm çünkü etrafta hiçbirşey yoktu Neyse burna varınca meranın biraz daha hareketli oldunu gördüm başladım taş altı yapmaya, birka. sargoz falan aldım ama kayda değer diillerdi,daha sonra yaklaşık on metre altımda agaşona uygun bir taş gördüm nefeslenip daldım,bekle babam bekle bekle babam bekle ( 1 2 dakika ) sadece küçük sargozlar geliyo yukarı çıkmaya başlarken ileride bir karartı gördüm ama nafile ciğer kalmadı sonra biraz soluklanıp hemen tekrar daldım bu sefer o koca kafa bana doğru gelmeye başladı heyecandan kalbim yerinden çıkçak,en son ana kadar bekledim artık nefes biterken sıktım tam yanağından girdi şiş,makarayı açıp yukarı çıktım alması baya bi zor oldu ama sonunda kucağımdaydı muhteşem hayvan,vurduğum en büyük sinaritti ve ben hala inanamıyorum.Cami yıkılmış ama mihrap yerinde lan Berhan dedim kendi kendime.
Ahmet abi çupranın yakalanışı çok komikti.Yem yoktu bi tane ahtapot vurmuştum onu yem yapıp öğlen saat iki gibi atıp bıraktım ön güverteden sonra biz arkadaşlarla oturduk pokere arada 1 saat falan geçti önden bağrıyolar berhan die koştum bi astım ohhhh maşallah nası asılıyo çekti yukarı kadar bi baktım bizim takoz kepçe falan da yok nasıl alcaz derken yaaa allah dedim koca yatın üstüne atı verdim
1.200 Gr. Çipura ve yem olarak ahtapot.... olmaz kardeş kabul etmiyorum Biz burda en alası (Mamun-Yengeç-Boru Kurdu) yem verelim tık yok sen ahtapota zıpla. Çipuracılar duydunuz mu yemi değiştiriyoruz artık. Var bunda bir terslik. Kesin o çipura poker oynama geliyordu
tebrikler valla müthiş balıklar . ahmet abi bence işin sırrı yemde değil pokerde ama oradada şanssız olacaksınki balık gelsin. ne demişler kumarda kaybeden aşkta kazanır. bizimde en büyük aşkımız balık olduğuna göre işin sırrı burada bence
Doğrun valla Halit aşkımız balık olunca pokerde kaybetsekte olur ( aman benimki duymasın keser valla )
Güzel bir tatil olmuş her yönüyle. Tebrikler. O bölgenin doğası gerçekten muhteşem. Balıklarıda tabi...
İş temposunun tavan yaptığı şu Ağustos gününde, bize bu göz zevkini yaşattığın ve biraz olsun tatil moduna soktuğun için sağol... Nefesine ve ellerine sağlık... Gerçekten çok güzeller...
Bak oğlum buna çipura derler Denizde yaşar, zokaya gelirler Ağır mahır hantaldır ama... Mamunun iyisini bunlar yerler.. Senin de canın Çipura tutmak isterse Aman sakın başka yem seçme.... Çİ de bakayım, bide PU sonra RA Oku bakayım ÇİPURA oku bakayım ÇİPURA Sevgili Barış abimizi de saygı ile anıyorum....