Super Iri 82 Cm 4.5 Kg Sudak,79 Cm Turna,iri Capak,kucuk Capak!!!!!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında onurnl tarafından paylaşıldı.

1. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    karbon kamis,shimano makara,fireline craystal misina
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek

sudak ve turna olu balik digerleri ise les kurdu dip oltasi ile tutulmustur.bu benim sudaktaki yeni rekorum.baliklar suya geri iade edildi.doyasiya bakin arkadaslar ve unutmayin devami gelicek.sansima n73 un sarji bitti sudagi cekemedim ne guzel resim ayna gibi cikicakti:(

herkeze Hollanda dan selamlar:) :)

2. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tebrikler güzel bir av olmuş

3. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    tesekkurler;)

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Onur koparmış gidiyor, coştun sen Onur!!!

5. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Onur kardeşim Aleyküm selam diyelim önce :)

Tebrikler avın gene her zamanki gibi kıskandırıcak cinsten ellerine sağlık kardeşim.

Bizdende sana ve gurbetteki dostlara selam olsun Allaha emanet ol karddeşim.

6. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    resime bogacam burayi haftada en az iki av fotorafindan asagi dusmemeye calisicam;)

7. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.bende burdan en iyi dileklerimi ve selamlarimi iletiyorum:) :) ;)

8. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    onur abi sudak rekorluk burda nerdeyse sizin oralardaki populasyonu bilmiyorum tabi burda 2-3 kg lik tutan olsa gazetede cikiyor:)yine yapacagini yapmissin...beni sinir etmek baska bir sey yapmiyorsun abi..yakinda gelip komsun olacam bu gidisle:)Allah avlarinin devamini getirsin ve daha buyuk baliklar nasip olsun abi...rastgele

9. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Mustafa saol iyi dileklerin icin tesekkurler yarin kismetse yine gitmeyi dusunuyorum tempoyu dusurmiyim.burda 103 cm sudak galiba gecen yil tutuldu.BEET adinda aylik cikan balikcilikla ilgili dergide gormustum. en buyugu ise 106cm 1990 da tutulmus.(buda ayni derginin internet sitesinden az once baktim 14kg 300 gr. mis)http://www.beet.nl/rec.php?id=48&database=vissen
    burda 2-3 kg lik sudak tutmak kolay onemli olan dogru yeri secmek.

selamlarimi gonderiyorum:)

10. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    tamam gaza geldim bu gece bana uyku yok gece 4-5 ben yola duser abi:D biraz jigi ile atcek biraz rapala sonra solucanla göl levregi capak felan sonra cikan iki kizilkanati canli sallar beklerim gerci benim gölde sudak en son 98 yilinda tutulmus ama belli de olmaz sans nasip belki son baligi ben tutarim:D ikimizede rastgele o zaman Onur abi;)

11. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
  12. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    eger gercekten gidiceksen bol sans dilerim.burda baligi olu kullanmak sart canli yem yasak(balik icin soyluyorum)yarin hava guzel ve is cikisi yorgun olmaz isem kesin baliktayim.capak icin les kurdu kullanmani tavsiye ederim solucandan daha iyi is yapar ve ayrica kancayida olabildigince kucuk olanindan kullan les kurtu icin.tabi misinada buna gore ince olucak yoksa kancayi baglayamazsin.ben 0,14 veya 16 mm kullaniyorum tam emin degilim bakmadigim icin.

rastgele :)

13. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkurler selamlar:)

14. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
  15. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Harika balık Onur tek kelime ile tebrikler;) İnşallah rekoru sen kırarsın kardeşim.

16. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    ciddi ciddi gidiyorum takimlari hazirlamaya basladim bile..burda canli yem yapmak yasak degil cunku benim avlandigim göldeki kizilkanat capak v.b turler cok asiri var ve avci turlerin yumurta ve yavrularini yedikleri icin eskiden gölde yasayan sudak,göl alasi,asp,sazan,gibi turler yok olmus durumda o yuzden gölde ag atmak serbest ve cogu zaman tahminimce belediyeye ayit teknelerle ve surtme aglarla bu baliklari ayiklamaya calisiyorlar...misine olarak zaten ben asla kalin misine kullanmam ana beden 20 köstekler 14mm lik igne mustad celik capraz 9-10-11 no lar capak istemesemde her avda cikiyor guzel bir balik ama cekerken pek mucadeleci olmamasi fazla zevk vermiyor :cool: ama oltalarin bos gelmesinden iyidir:D

17. balikci

balikci

Onur abi, av tek kelimeyle muhteşem, senin en çok balıklar konusundaki duyarlılığın hoşuma gidiyor, her ne şekilde olursa olsun ufak balıklara yaşama ve büyüme şansı verdiğini bir çok raporunda rastladım. Ne mutlu sana ki bunu kendine ilke edinmişsin, selamlar :)

18. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Ali allanısen şu fotografı degiştir be baba..:mad:

Ne o oyle Kenan ışık gibi...;)

19. Dio_nysos

Dio_nysos İhsan

Favori Kamış:
    Okuma TR65
    En İyi Avı:
    Henüz bulamadım
    Site senin balık avı raporlarınla dolu
    YAKIŞIR...

20. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkurler ederim ,insallah rekoru hangi tur olursa olsun bir gun kiracagim.

tesekkur ederim.benim ilke edindigim tek sey ihtiyac fazlasini almayalim mumkunse tuttuklarimizin hic birini almayalim.ulkemizin iklimi ve dogal yapisi o kadar iyiki yeme agirlikli avciligi biraz azaltirsak avrupadaki insanlar surekli ulkemizdeki baliklara baka baka ic gecirecek ama ne yazik ki acik sozlu olmak gerekirse kizilkanat ve capak baligini bile yemek icin eve goturursek iri boy turna,sudak ve sazan hayal Turkiye de.benim en cok garibime gidende hadi turnayi sazani sudagi levregi bir yere kadar anlarim ama bu kizilkanat capak yeme olayini bi turlu anlayamadim bu kadar lezzetlimi bu iki balik

eyvallah saol