evet 4 günlük av sonrası kalamarın notunu vermiş bulubuyorum arkadşlar bu aylarda ihtimaller doğrultusunda balık avlamak pekte mümkün değil diyebilirim eğer mümkün olsaydı 2 iskorpit hariç bişe de avlayabilirdim kurtlara ve karideslere vuran balıklar nedense kalamara ellemiyor ama tabii bu ürünlerin marketten alındığını unutmayalım belki başka bir uygulama ya maruz kalmış olabilirler bu da bi olasılık
sardalya yağını denedin mi peki belki etkisi olurdu Fakat denemen hepimize güzel sonuç verdi artık kimse diyemez kalamar iş yapar diye kurt teke herzaman iş yapan meziyetli ve pahalı yem balıklarında işi yok bunları seçiyorlar istanbulda 10 kurt çok kurt parası alıyorlar
kalamar sert bir yem olduğu için ufak balıklar yiyemiyor. o yüzden tutarsan eli yüzü düzgün birşeyler tutuyosun iyi bi yem kalamar belki sana denk gelmemiştir
ne kadar sert yem olsada bunu iskorpit eşkine için önemli olduğunu düşünmüyorum netice de bu balıkar yemi dişlemiyor yutuyor hele ki iskorpit arkadaş o bile nazlandı yahu