ben çok sık atçek yapma dönemine girdim,her nekadar 25lik ile hedefim olan ağırlığı çektim isede,sonuçda incecik misina,devamlı sar sar aşınacak,kimi 1 hafta kimi 2 haftada bir gider,o misinayı 2 ay 3 ay kullanır,ben ayda bir yeniliyorum, misinayı yere yatırmamaya özen gösteriyorum.. birde bende tik oluştu,her av öncesi 1mt sini kesiyorum misinanın, böyle olunca bu gün 28 liğini test ettim,sonuç olumlu çıkınca,elimdeki 9 makarayı 28liği ile değiştirdim bundan sonra bilinki 28lik kullanacağım,kış sezonunu atlatancıya kadar,yazın ufak balık olur,onlarla eğlencelik olsun diye 25lik takılabilirim
at çek den yeni geldim ilk 5ci atışımda sert bir vuruş aldım muhtemelen baracuda:thumb: oturmadı, bu balık gece iyi nişanlıyor 2 iğnenin arasındaki boşluğu,ama gündüz tam tersi karga tulumba dalıyor, farklı bir nokta dan atçeke başladım,ucuz kendinden kurşunlu sahte ile, bir vuruş aldım oturmadı,5dk sonra vuruş aldığım yerin 2mt sağına attım,başladım sahteyi dipte hoplatıp zıplatmaya,o ara misina bir gerildi,sanırsınızki kayaya takıldı bu ney şimdi daha önce hiç böyle olmadı o noktadaidk aradan 10 15saniye geçti hiç hareket yokidk jeton düştü bu büyük bir balık dedim tasmayı vurdum:thumb: bir daha vurdum... evetttt işte o muhteşem güç oltamın ucunda idi:thumb: doğru tahmin etmişim büyük balıklar bunu böyle yapıyor,vurunca hareketsiz bekliyorlar öylece, adrenalin başladı küt küt vuruyor yol istiyor ama nasıl,durduramuyorum hayvanı, elim ayağım dolaştı kalamayı boşaltıyorum kısıyorum balık yol istiyor geri açıyorum ilk 5dk kan ter içinde kaldım,ALLAH aşkına koparma misinayı diye, bir yandan da dua ediyorum dakikalar ilerliyor hayvan yerinden kalkmıyor mola verdik ben tüttürmeye başladım o bitince ters istikametine hareket ettirdim,biraz hareket edince zar zor kıyıya getirdim gözükmüyor,kıyıya gelince basıyor derine yol istiyor, yarım saat geçti ben hayvanı daha göremedim izzet abi geldi o ara,bir yarım saat de onlar varken boğuştum 1 saat oldu balığı göremedimidk uğraşa uğraşa sonunda biraz olsun su üstüne çıkarttım gördümkü yinemi senbanghead vatozbanghead hep benimi buluyor bu vatozlar anlamadım gitti yavv geçen seferki 5700gr idi onu 25lik süper maxsim ile en az 7 8 sefer kıyıya çıkartmıştım,iyice kıyıya getirmiştim ve almıştık, bu sefer 28 lik misina ile bir saat de kıyıya zor getirdim 1 buçuk 2mt içeride yaklaşık 70 80cm suyun altına kadar çıkarabildim, kıyıya getirsekde ne ile alacağız orası meçhulidk kayaların üstünden atıp çekiyoruz hayvan sahteyi ağzına almış,kanadına saplansa tek kanat ilee çokdan pes ederdi, bu seferki net 10 kilo var fazlasını öğrenebilirdim lakin takadım ve hevesim kalmadı, olan olsun dedim asıldım 1 saattir uğraşuyorum 2mt önüme zor getirdim, misina kesildi (kopmadı ) önceki vatoz maceramda ima sasuke sahtemi heder etmişti ağzında dişleri ile, bu raporu yazmamın sebebine gelince konu başlığı ile ilgili,sizlerde bilgilenin istedim, süper maxsim 28 lik misina anlının akı ile cevap verdi bu vatoz a. misina koparsa kopsun diyen ben fişi çektim,artık uğraşmak istemedim.. sabah suyuna niyet etmiştim saat 1 olmuş,4de kalk 3 saat uykuidk dinleneyim diyorum kalın sağlıcakla
abi konuyu kapatmışsın ama bu mesina 100 metre. ve ben bunu eski mesinamın üzerine ilave yapmak istiyorum. o zaman randıman alabilirmiyim? bir sorun yaşarmıyım? bunlar FC kaplamalı oluyor değilmi?, zamanla soyulma yapıyorlarmı? halen kullanıyormusun? mesina ihtiyacım var! şu fakir adama bir yardımcı olursan çok sevinirim