allah herkese bu boyda sazan cekmek nasip eder insaallah.bu haftasonu altınkaya/oymaağaç mevki de olta attık maalaesef bir tane kırma aldık
maşallahhhhh!!!! üstadım,öncelikle imza ayarlarınızı düzenlemenizi öneririm...kim olduğunuzu ve nasıl hitap edeceğimizi bilelim değil mii? sonrasında ise elinize ve emeğinize sağlık!!o ne biçem bi sazan dı öölee yaawww???ve bu av hangi il sınırları içinde yani nerden bu resim? bizleri bilgilendirirseniz mutlu oluruz,rasgele!!!
sevgili levent bunlar yabancı sitelerden alınmış sazan fotoları... türkiyede bir elin parmakları kadar bu büyüklükte sazan kaldı. onuda tutan gazeteye çıkıyor zaten.saygılar.....
Sevgili Onur resimler icin tesekkür ederiz. Bende bulundurgum bölgeden daha yeni bir avdan bir resim eklemek istedim, o gölde yakalanmis en büyük balik 99 cm lik ve yaklasik 24 kiloluk bir aynali. Meraklilari icin elbette Bu balik isvicrede yakalanmis en büyük Sazandir, ayrica kücük bir makina ile cektiginide belirtmek isterim. http://www.petri-heil.ch/artikel.asp?artikelID=310
cevap benim ikametgahim Hollanda ve bu fotograflarda burada tutulnus olanlardir ve adim Onur aslen Samsun merkezdenim,yas 30.herkeze selamlar.
kardeş bende yazıyı yolladıktan sonra çaktım ama,ne fayda.yanii ilk üç res im e bakınca herifler gevura da pek benzemiyo nebiliimm bidee heyecandan olsa gerek!!!
Harika saol abi gerçekten güzel resimler inşallah hepimize böyle güzel balıklar nasip olur........RASTGELE........
süper abi yaaaaaaa valla resimler çok güzel inşallah bi gün bende onlarınınkinin 1/5 kadar bi sazan yakalarım inşallah...
Süper sazanlar Onur abi böyle sazanların ülkemizden de çıkmasını isteriz ama mağlum burası Türkiye yani (tırıvırı,ağ,dinamit) bunların karşısına geçilirse neden çıkmasın deriz ama bu biraz hayal olur heralde ......... Paylaşım için teşekkürler.
ben tesekkur ederim ve diyorum ki:sen ve senin gibi bilincli nesil oldugu surece neden olmasin.ama amac yemek degil sportif amacli olmali.sahsen ben bu fotograflardaki gibi bir sazan tutsam kiyamam olmesine ve yenmesine.