surf 4200' kamişima uygun makina almak istiyorum .denizde kullanaçağim devamli,,,şimdi alba star makinam var daha kuvvetli en az 200 metre misina sarılacak kadar olmalı kafa kısmı bilgisi olan arkadaşlarin kardeşlerimizin bilgilerini burda paylaşip yardimcı olmalarını bekliyorum uygun olan en güzelini değerlendirip alacağim ..TEŞEKKÜRLER .....
surf 4200 bu nedir ben analamadın 4,20 surf kamış ta ne marka kalitesine göre tavsiyede bulunabilrim..
bu kamişida yeni aldim surf 4200 yaziyor 4,20 sanirim bakmam lazim arabada kamiş ben yazarim bi bakayim
arkadaşım bende ryobi prskyer surf makina var. daha hiç tuzlu suya değmedi. Çünkü deniz kenarında oturmuyorum. 1.5 ay önce aldım ve en fazla 3 defa atış denemesi için ava götürdüm. Makine ilk günkü gibi tertemiz duruyor. üzerinde 0.34 balza flourocarbon 19 kg çekerli misinayıda vereceğim. yaklaşık 270 mt. birde albastarın 3 adet spirolino sunuda hediye vereceğim. çünkü onlarıda kullanamıyorum. Almak istersen görüşebiliriz. Satma nedenim deniz kenarında oyurmuyorum ve makine orda boşboş duruyor. Zaten forumda aratırsan aldığım zaman forumda buradakilerle paylaşmıştım. Ürün kutusuyla ve yedek kafasıyla birlikte verilecek. iyi günler dilerim. Özelden konuşabilirz.