biraz uzun bir vedeo ama benim gibi surf tekniğini yeni öğrenen arkadaşlar için yardımcı olabilir diye düşüüyorum. ama yinr atarken dikkatli olmak lağzım milletin içinde olta atarken . http://video.google.com/videoplay?docid=-6867888632682748515&q=surf+casting
yaa birader cok sabırsızsınız işte ekledim linki. inan unuttum. şu oruç beni busaatlerde etkilemeye başlıyor. şişmanlık işte ne yaparsın
Bu yarışma yanlışım yoksa yakın zamanda yapılmış olması gerekli ve hatta sitemiz üyelerinden Sohbetçibaba(Levent) arkadaşımız da bu yaşırmaya katılmış ve dereceye girmiştir. Kendilerini burdan tekrar tebrik ederim.
stephan isimli vatandaş 150gr kurşunu 230 küsür metre fırlattı .bu adam kışın balık derine iniyor diye balığa gitmemezlik yapmaz herhalde.
Abi bi düzenek yapacam yaw...Hem oltayı dümdüz atarım hem de kolumu salla salla yoruluyo yaw Ama bi iğne takılırsaaa
Selman Kardeşim seni değişik arayışlar içerisinde görüyorum Ildırda ne kadar çipura varsa tutmaya niyetlisin herhalde
abilerim selamlar bu atış teknikleri ve kamışlar harika levent abinin de son katıldığı yarışmadan memnun ayrıldığını biliyorum neredesin abi kendi videolarını falan resimlarini bu başlık altına atta seni tanımayan herkes tanısın abicim hadi bekliyoruz
Var öyle bir Düzen!!! Yalniz yumusak Yem taktigin zaman olmuyor Ama sert Yem (Madya, Sübye, Kalamar) taktigin zaman oluyor!!! Rasgele
Tenis kortlarındaki top atıcı makinalar, atıcılık yarışmalarındaki otomatlar Birazcık modifiye ile güzel oyuncaklara dönüşür hehe. Ama abi sen şimdi diyeceksin ki , sanayide yaptırdım ben bi mancınık
Slm beyler Ben de bu sporu yapiyorumbalik uzaga cekildimmi faydasi olur diye basladim ama artik yarislara katiliyorum baslibasinca bir spor. Bu sene ilkn defa federasyona 2 arkadas katildik ve yeni oldugumuza rahmen yine de iyi neticeler aldik Murat arkadasim ilk gelenler arasinda en iyi ortalamayi kazandi ben ise ilk gelenler arasinda en uzaga atan oldum 181.95 m