Surf kamış için yardım

Konu, 'Kamışlar' kısmında omerra tarafından paylaşıldı.

1. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    hasan kardeşim fury kaliteli bir kamış örgüyede uygundur bizde çoğumuz örgü kullanır rahat ol .hakan kardeşim erim olarak fury çok daha iyi 200gr.ve üstü kullanıcıları için savant aşağı kurşunla kamış üst kısmı aptallaşıyor deneme fırsatın olursa dene göreceksin bence boğazda çok ender 200 üstü rapala yanni kesinlikle fury o paralara yalnış anlama çok daha kaliteli ve pahalı kamışları saymıyoruz tabi sağlıcakla kalın.birde hasancım vercelli burada yeni bir kamış olacak sanırım parçasını getirebileceklermi diyede düşünmek lazım 500 tl çoğu kişi için azımsanacak bir para değil diye düşünüyorum.

2. furunotr

furunotr Haluk

Merak etmeyin bu kamışlar yedek parçaları ile birlikte geliyor; yedek parça bulunmama gibi bir problemi yok; aslında bir kaza-bela durumu olmaz ise yedek parçaya da pek ihtiyaç olacağını zannetmiyorum...

3. bosporus fisher

bosporus fisher hasan

Favori Kamış:
    okuma savant,lieaeffe spider surf 4.20,lineaeffe oyster cast,okuma v system 2.70
    Favori Makine:
    daiwa emp6000a,okuma raw2 65,shimano exage 4000 fc,okuma octana ot55
    En İyi Avı:
    1650g kefal,1kg çupra
    Teşekkür ederim emir abi değerli görüşlerin için.

4. 43595

43595

Favori Kamış:
    Lineaeffe fury 420.220gr -Okuma Carbonite Car-s 390cm MH 80-150 -Okuma v system spin 270 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 1165 - Okuma Raw 1155 - Okum Trio 40s
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Arkadaşlar bende çok araştırdım Vede Vedat ABAYOĞLU ustamı dinledim Fury caster aldım kii iyiki almışım süppe bir kamış,çanakkale Dsi altında dün akşam 5 tane karagöz bu akşam ise 7 tane karagöz ve bir tane barbun aldım millet beklerken ben yiyeceğim balığı aldım maşallah çünki kamış hem uzak atıyor hemde balık vuruşu çok iyi hissediliyor. Kesinlikle fury caster tavsiye ederim pişman olmazsınız.
    Saygılarımla

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    ercan bey avlarınız daim olsun ama balığı kamış tutmaz,

veriler den bahsedersek sevinirim. hangi takım, hangi makara, hangi misina kaç gram kurçunşa takribi kaç metre atış yaptınız.

6. 43595

43595

Favori Kamış:
    Lineaeffe fury 420.220gr -Okuma Carbonite Car-s 390cm MH 80-150 -Okuma v system spin 270 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Teşekkürler
    X4 japan ip mısına,3 numara karagöz iğnesi,yem olarak kıl kurdu makinam okuma raw 1155 kamışım lineaeffe fury caster. Kurşun 100 gr kullandım. Uzaklık olarak çok uzak atamıyorum çünki dah yeniyim bu işte sizler kadar değilim. Şunu belirteyim bizim buralarda avlananlarda ip mısına görmedim hiç ama beni Vedat ustam ısrarla ip mısınaya alıştırdı iyikide bçyle yapmış.
    Saygılarımla

7. DrCS

DrCS Cemil Srcgl

Ercan bey, fury casterla ilgili Vedat abiyle görüşmemizde sizin isminizi verdi ve bu nedenle bu kamış hakkındaki yorumlarınızı detaylı olarak almak isterim ancak foruma yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemedim. Bir de bu kamışa uygun, salımı rahat, drag gücü yüksek bir makine önerebilir misiniz? Benim aklımda ryobi ecusima 8000vi var, ne dersiniz? Siz okuma raw 1155'ten memnun musunuz?

8. 43595

43595

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Ben Raw1155 ten memnunum,çok açık konuşuyorum ben bu işte profosyenel değilim amatörüm o nedenlede çok fazla öneride bulunamam amma fury hakkında evet hiç düşünme derim.
    Dün akşam balıkta idim çanakkale kilitbahirde okadar insan vardı çevremde millet balık alamadı ve gittii o arada askeri personelmiş Edirne de ve Ankaralı imiş bi arkadaş geldi ailesi ile ama arkadaş tam profosyonel işi biliyor,benim takımlarıma hayran kaldı ki 17 tanede karagöz çupra almama şaşırdı derken oda dayanamayıp takımlarını açtı başladı atmaya ve bizde kızımızın uykusu geldiği için 01 gemisi ile döndük güzel av yaptık. Sebebine gelince Fury e balık tık vururken kapanlıyor balık takılıyor hatta gezerli takım denediğimde balık yakalanmış haberimiz olmadı bu şekil 3 tane balı aldık. Fur den ben şahsıma çook memnunum.
    Sevgiyle kalın saygılarımla.
    Ercan MALERİ facede ekliyebilirsin.
    Not : Profil resmim çanakkale Yeniköy limanında,elimdeki takımım lineaeffe fury cast420 ve okuma raw 1155