Surf kamış önerisine ihtiyacım var.Limit 300 tl.

Konu, 'Kamışlar' kısmında cumhurak tarafından paylaşıldı.

1. 43595

43595

Favori Kamış:
    Lineaeffe fury 420.220gr -Okuma Carbonite Car-s 390cm MH 80-150 -Okuma v system spin 270 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 1165 - Okuma Raw 1155 - Okum Trio 40s
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    *** Cumhur bey
    Eğer kamış almadınız ise Lineaeffe fury cast 4,20 çok mükemmel bir kamış kendime aldım okuma Raw 1155 ile takım yaptım süpper oldu. Sanada tavsiye ederim.
    Çanakkale ye yolun düşerse beklerim. Akçay altınoluk edremit e geliyorum motorsiklet ci dostlarım var oralarda.

2. Since1453

Since1453 NoYaN

nexave 200 gr atarlı

3. cumhurak

cumhurak cumhur

http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Aqualis-Powernaut-Stage-II-420-mt-100-200-gr-pmu2245.html

Kaan beyin önerdiği kamışı ve misinaları aldım..Kamıştan çok memnun kaldım.Malzeme kalitesi olarak bence çok iyi.Uzağa atma konusunda bir şey diyemeyeceğim pek beceremiyorum :).

Tahminim 70-80 m. atabiliyorum 150 gr kurşun ile.Balık tutma konusuna gelince 4-5 mırmır 1 tanede iri yılan balığı yakaladım.Bu konudada pek başarılı olduğum söylenemez.

Sorun tabii ki bende değil,fc misina kullanmadığım için başarılı olamadım bence:)

http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Ion-Power-Fluorocarbon-PRO-X-ve37100-50-mt-040-mm-pmu1550.html

Bu misinanın tipini falan beğendim ama nasıldır hiç bilmiyorum.Foruma baktığımda iyice kafam karıştı onlarca marka onlarca tavsiye.Bu başlık yeri değil ama bir tavsiye belki gelir.

Daha uzağa atmak için örgü misina alayım dedim ama okuduğum kadarı ile rüzgarda dolanıyormuş.Küçükkuyu taraflarıda oldukça rüzgarlı oluyor.

Hele 2 gün önce kadırga koyuna gittim resmen fırtına vardı.Yılan balığınıda orada aldım ama başka birşeyde vurmadı bile.Gerçi vuruş olsa bile rüzgardan anlaşılmazdı.