Sen bagajdan bahsediyon benimkinin kapalı hali 135 cm ve otobüsle gidip geliyorum genelde ve başımdan bundan 1 ay önce vanikôye giderken başımdan bir olay geçti 2 arkadaş bostancıdan üsküdar arabasına bindik ve en arkaya oturduk ben köseye geçtiğim için malzemelerin hepsini yanıma aldım ama kamışa yer bulamadım elimde dik bir şekilde gidiyordum bayanın biri önden arkaya gidiyordu benim kamışı tutma yeri sanmış bir yandan sallanıyo biyandan özürler biyandanda bırakmıyor ben tabi gülmekten iptal cevap bile veremedim akşama kadar güldüm balık hak getire
Ben makineyi de içine alan omuz askılı kamış kılıflarından almayı düşünüyorum.. Mesela bunun gibi, dört farklı boyu var, gayet iyi.. www.avmarketi.com/asp/product/6222/HORIZON-1-BOLMELI-MAKINALI-KAMIS-CANTASI-123-CM www.avmarketi.com/asp/product/6223/HORIZON-1-BOLMELI-MAKINALI-KAMIS-CANTASI-142-CM Fiyat ta çok çok iyi, uğraşmaya değmez valla..
buna benzer bişey okumuştum elektrik süpürge si sapıyla ilgili ama başıma geliceği aklım ucundan geçmezdi ve sizlerinde başına gelebilir dikkat alıp gitmesinler sonra
Arkadaslar tavsıyelerınız cok qüzel.. Sanırım kamışlarda boylar , asağı yukarı sorunlu gibi. Bu yuzden Berkan bey gibi kılıf almak daha cazıp bencede. Ayrıca Sabri bey in otabüs anısı da cok hoştu)) İlqiniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.._______ ANADOLU YAKASI TİMİNE DE ___ BU GÜNKÜ AVLARI İÇİN BENDE BİR KARTAL LI OLARAK BEREKETLİ VEDE NEŞE DOLU BİR AW OLMASINI DİLİYORUM... RASTGELE İYİ AVLAR.
Savage Söz konusu bayram harçlığı ise, aşağıdaki makineyi öneririm. Gerisi ayrıntıdır. Bir tane almıştım. Bir tane daha aldım. Çok kullanışlı ve sadece 400 gram. Fiyat 31 TL ve çok güzel bir makine. İşini fazlasıyla görecektir. 5-10 tl fark vererek 10 bilyalısını veya misina kapasitesinin daha fazla olan çeşitlerini de alabilirsiniz . Havale ile ödersen 27,99 TL.. Selamlar, rastgele! Savage Revelry RV-50 6 BB Makine http://www.avpazarim.net/_A3-1401-savage-revelry-rv-50-6-bb-makine.htm
abi hepinize rast gele ama böyle muhabbetlerden hoşlanmam kendinize iyi bakın bu anı benim için gerçekten çok güzeldi ama önemli olan bay bayan olması değil sadece olay Allaha emanet olun