Surf makina YARDIM!!!!!!!!!!!

Konu, 'Makineler' kısmında erayylmaz tarafından paylaşıldı.

1. OMMG

OMMG OKAN

İnanın makina duruşundan ve görünüşünden daha sağlam.Fiyat olarak pazarlıkla daha makul paralara alınabilir ve inanın parasının hakkını verir.Ben shimano ya olan tutkunuzu anlıyorum,ürettiği makinalara kimse birşey diyemez ama inanın kullandınızmı bilmem ama okuma fiyat performans olarak çok iyi bir tercih.Bu makina ile kıyıdan av,tekneden yemli av ve jiiging hatta hafif ve orta ağırlıkta sırtı bile yapabilirsiniz.Yani bu kadar özelliği bir arada sunan bir makina için fiyatı makul.Tüm bu özellikleri sunabilen bir shimano tavsiye edebilirmisiniz,özellikle fiyatını çok merak ediyorum :D . Tavsiye ettiğiniz makina gerçekten güzel bir makina ama saydığım tüm bu disiplinlere cevap verebileceğini düşünmüyorum.Yorumunuzu kesinlikle terbiyesizlik olarak algılamam,aksine böyle düşünürsenizde üzülürüm.Saygılarımla...

Son düzenleme: 27 Mayıs 2011
  2. erhancho

erhancho Erhan

Tevfik Abi önerdiğiniz makineler de aynı fiyatta ben kendi fikrimi söyleyeyim inanın ben o kadar para veremem bir makinaya gerçekten kaliteli olabilir ama 260tl bana göre çok fazla.Okan beye de teşekürler ama yazdığım gibi o parayla 3 tane makina alınır veya set alınır sanırım benim bütçem 70-80 tl civarı forumda muhakkak Kocaeli bölgesinde oturan üyelerimiz mevcut dur burada o makinalar için trofe balık ne tutanı gördüm ne de burda o kadar büyük balık olabilceğini sanmıyorum umarım terbiyesizlik etmemişimdir

3. OMMG

OMMG OKAN

Üstadlar kaç gündür internetten bakıyorum ama okumamı lineaffemi diye düşünüp duruyorum Sizin aklınızda bir marka model varsa yazarmısınız? Bu hafta sonu tatilden fırsat bilerek cengiz balıkçılığa gidicem ama kafam karmakarışık fiyat aralığım 100-200 bi kuruş fazla veremem çünkü kamışta esneme yaptım limitim kısıldı Okuma cedros tele surf aldım Yardımlarınızı bekliyorum

Ben yukarıdaki konu sahibinin arayışına cevap olarak yazmıştım :) ,belirtilen rakam 100-200 galiba yanlış anlamıyorsam...:)

Son düzenleme: 28 Mayıs 2011
  4. bahadir37

bahadir37 Bahadır Aydın

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
  5. OMMG

OMMG OKAN

Senin arayışına da, Bahadır kardeşimizin tavsiye ettiği ryobi ecusima ugun olabilir...

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Erhan kardesim,ben o linkleri, Okan kardesimizin onerdigi makinaya alternatif olarak vererek, kendi bakıs acımı belirttim. Butcenizi asabilir. Son derece de saygı duyararım. Bende bir Stella almak isterim ama, o da beni asar. Bu isler hep dengeli muhasebe isleridir.
    Sizin linkini verdiginiz, Okuma, fiyat ve performans oranına gore, size uzun muddet hizmet verir inancındayım. Yedek grafit makarasının olmasıda ayrıca avantaj.
    Hersey gonlunce olsun.

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sevgili Okan kardesim, alternatif onerimi mantık cercevesinde hosgoruyle karsıladıgınız icin tesekkur ederim.
    Dikkatinizden kacmamıs, benim Shimano tutkunu oldugum. Tesbitiniz tam isabet olmus. Hatta dikkat ederseniz, genelde hep Exage serilerine agırlık veririm. Suna inan, bu seride aldıgım zevki,Shimanonun bir baska serisinde hic alamadım. Bu nedenle tum dostlarımın ve forum arkadaslarımın da bu ayrıcalıklı zevki yasasınlar istiyorum.
    Ayrıca kucuk bir izlenimimi aktarayım size; avlandıgım yerlerde zaman zaman İngiliz turistlerle karsılasıyoruz. Kac tane İngiliz turist gormussem, hepsinde de Exage serileri vardı. Endam ve havaları 1500 tabii. Bizde de basta exage olmak uzere dip olta olarak atıp, kamıs dayamada duran degisik Shimanoları gorunce endamları sonuyordu. Bizleri bakıslarıyla da olsa kucumseyemiyorlardı. Bu da bana ayrı bir av zevki yasatıyordu tabii.
    Neyse, daha fazla kafanı agrıtmayayım. Kal saglıcakla.

8. academisyum

academisyum taner kozdağkardeşler

Favori Kamış:
    okuma salina surf kamış
    Favori Makine:
    okuma power liner pl860
    En İyi Avı:
    mırmır 600 gr
    ben okuma powerliner 860 ve 865 modellerini kullanıyorum ve oldukça memnunum ağır gelebilir belki ama benim için sorun olmuyor beklemeli avlarda kullanıyorum.
    okuma bluehawk, okuma distance surf pro, okuma epix pro 100-200 tl arası makineler diyebilirim. linea effe surf makinalar bana pek güven vermedi ustalarımız daha iyi tercihlerde bulunacaklardır.

9. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Eray,

Alacağın makinaya hangi misinayı sarmayı düşünüyorsun ?

10. Balıkçı505

Balıkçı505 Mert

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    Yayın Balığı 2.35M 117 Kg
  11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İlgili linkte urun gozukmuyor. Urunun oldugu baska linkler varmı?