üstadlar merhaba.. uzun zamandır siteyi takip ederim ancak konu açmak bu güne nasib oldu.. yeni yeni surf olta kullanmaya başlıyorum. kamışımdan memnunum albastar 420 surf kamışımı geçen sene almıştım. ancak makine konusunda kafam çok karışık. şuanda banax sx4000 ile kullanmaya çalışıyorum. bayağı kas yapmış durumdayım.. sizden ricam max.100 tl civarı kalitesini bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz surf makine önerilerinizi bekliyorum.. şimdiden ilgilenen mesaj yazan arkadaşlara ayırdıkları değerli zaman için çok teşekkür ederim saygılar...
http://www.avmevsimi.com.tr/relix-impact-6500-surf-makina-urun1205.html bu makineye bakmanı tavsiye ederim indirimde
100 liraya çok iyi bir surf makina alamazsınız bence. Elinizdekinden çok farkı kalmaz 1-2 ay sonra. ama bütçe bu kadar ise genel maksat makinalar var hem kas yaptırmaz hemde uzun süre götürür. Surf kamışlarda da oldukça başarılıdır. Ben kullanıyorum mesela . benim naçizane tavsiyem Ryobi Ecusima 8000 Vi olur.
teşekkürler ilgin için.. makine gerçekten de çok iyi fiyata düşmüş şimdilik favorim bu bakalım kısmet artık..
okan bey teşekkürler tavsiyeniz için.. inceliyorum makinenin satış trajından kaliteside belli oluyor...
Ryobı ecusıma efsanedir benim için iri bir balıkta ne yapar tecrübe edemedik daha ama nice dal parçası, ağaç çektim onunla banamısın demedi
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54208 suradan devam edebilirsiniz aynı konuyu bende actim saygılar.
degerli kardeşim sana tavsiye edecegim makina biraz pahalı amam bir daha makina derdin olmaz riobi artika 8000 al rahat et
tavsiyeleriniz için teşekkürler.. şuan kafama oturan ryobi ecusima 8000 sanırım alıcam.. fiyat araştırmasındayım en uygun fiyatı bulunca alıcam inşallah.. hepinize çok teşekkür ederim rasgele..
+1, TEK KUSURU klavuz rulmanı, onada dikkat ettinmi. boğazda kullanılacabilecek uygun makinalardan biridir. ramazan bey siz surf makina istiyorsunuz bunlar biraz farklıdır. bilginiz olsun. sizin beğendiğiniz makinanın bir üst modeli articadır.
selam.bişeyı anlamıyorum marketin biri yaptı bı kampanya ryobi ye kampanyaya eyvallah makınayada eyvallahda surf degıl o yanlış ryobi 8000 nasıl surf makına olarak tavsıye edılebılırkı mıllet almış her sınıfa tavsıye edıyor yanlış bilgi veriliyor