Bak bunlar daha mantıklı evet.. lineaeffe spider surf de gayet iyi boğaz için.. makine için de Okuma Avenger AV-65b gayet güzel bence..
Berkan abi bu makinanın marka modeli nedir? banada lazım öyle bir şey.. geçenki avda 4 tane sardalya çapariye binince birde 125grm kurşun makina gacırta gacırta zor çektiydim kıyıya ha kartalda 30-40grm da sııkıntı çıkarmıyor 10lu istavriti rahat çekiyor hemde hafif.. ancak boğazda o akıntıya gücü yetmedi malesef
Benim kullandığım bu, ama resimdeki 30'luk, ben 65'liğini kullanıyorum; http://www.avmarketi.com/asp/product/11708/Okuma-Compressa-CP65-makine Yalnız bu makineyi de çok beğeniyorum; http://www.avmarketi.com/asp/product/5067/OKUMA-AVENGER-AV-65b-MAKINE
Gene benim dediğim yerlere geliyor ama birde bana laf sokuyorsunuz Spider surf 180, Avenger ise 100 etti size 280. İdare eder olmadı mı bu şimdi? Oyster, Turnafresh'in etiketi değişmiş hali. Bel ağrısı için yanında voltaren jel kampanyası varsa düşünülebilir. 150 - 200 TL'ye iyi bir takım olası değil. En az, 300 - 350 TL'yi gözden çıkarmnanız lazım, iyi diyebilmek için. İş yapıyor olmak, iyi demek olmuyor her durumda. 200 gr atarı olan, iyi atan, yormayan bir kamış 180 - 200 TL arası. buna olacak bir surf makine de 150 TL civarı. İşte size 300 - 350 TL maliyet. Okuma Avenger'in 45 TL olduğu zamanlar geçti maalesef. Fiyatlar acayip aldı başını gitti bu aralar.
evet ikiside güzel gözüküyor.. bu sene elimdeki makinayla tamamlayabilirsem yaza kendime torpil geçip güzel bir hediye alıcam inşalah
Doğruya doğru demekten ötesi olmaz. Aslında insaflı bile davranmış Serdar kardeşim. Orta standartlarda bu iş, boğazda 450-500 Tl.dir. Gerişi metrobüstür.
Estf. üstad laf falan sokmuyoruz, ben en ağır işçilik yapacağım yer olarak boğazı görüp boğaz için yeterli olacak takımlardan bahsettim.. ben Opel kullanıyorum, bence fazlasıyla yeterli, Opel seni kesmiyordur sen BMW kullanıyorsundur, tüm mesele bu.. spider surf ile avenger 65 bence boğaz için yeterli bir takım.. iyi mi? bence iyi.. Ben spirit surf ile okuma compressa kullanıyorum pazar günü gördün, ikisinin toplam tahmini maliyeti 150-160 TL, boğazda işimi fazlasıyla görüyor.. Hisarda da avlandım Arnavutköyde de, Kandillide de Kanlıcada da.. inan hiçbir sorun yaşamadım, ne atarken ne de çekerken.. zaten ben Opel'le BMW'yi geçmeye de çalışmam Burada iyi, kötü, idare eder kavramlarının göreceliği ön plana çıkıyor.. benim işimi gören ve bana sorun çıkarmayan takım bence iyidir.. ben bunun dışında başka segmentlere takılmam, hepsi bu Saygılar, sevgiler..
Est. Serdar abi laf sokmak ne haddime. Öyle biri olmadigimi umdugunu zannediyorum. Laf arasi arkadasa da tavsiyemizi iletelim diye yazdimdi. Spiderin fiyati aklimda olmadigindan yazmadimdi. Oyster 90-110tl arasi olsa gerek. Hatta lineaeffein bir surf makinasi var ismi aklimda degil. Mitchelle compact goldun tipatip aynisi birkaç rulman eksigi ile. O da fena alet degil 130tl idi yanilmiyorsam.
Evet Oyster ağır, mesela spirit surf modeli çok hafif ve oltanın ucundaki tek bir istavriti dahi hissettirecek kadar hassas, ama o da en fazla 150 gr atıyor, 100-125 gr kurşunla 12 saat avlandım o kamışla yormadı beni..
http://www.spotbalik.com.tr/SPIDER-SURFER-KAMIS-420cm-220gr,PR-24813.html bende senin gibi bi kamış arıyordum yardımlarla bunda karar kıldım
captain cast strong 1525 4.20 boy 1.80 grama kadar atarlı.müthiş hafif sağlam esnek tam bir surf kamış.çaparide yemlide kiloluk sazanda heryerde kullanırsın.bende iki tane var 4 senedir sıkıntısız kullanıyorum.fiyatı 70 lira daha dün sordum..bu kamışı eline almadan bence son kararını verme..