ilk düğümü, iğne bağlamadaki tekniğe benzeterek kullanıyordum bilmeden.. meğerse literatürde de varmış elinize sağlık.. el çizimlerinden daha başarılı bir anlatım olmuş.. siteye üye olduğumdan beri yazıyorum; forum haricinde, site içinde böyle bir arşiv olması lazım diye.. sizin gibi iyi niyetli arkadaşlar sağolsunlar koyuyorlar.. ama altında yorum kalabalığı olmadan, takım elemanlarına göre bağlama çeşitleri, balık türlerine göre olta takım hazırlama gibi bir arşiv olsa ne güzel olur değil mi? benim bilgim yeterli olsa vallahi uğraşacağım tekrar teşekkürler..
Sevgili Serdar beğendiğinize sevindim,arşiv konusunda birşey söyliyemeyeceğim yönetimi ilgilendiren bir konu,ama bir kaç video çekimi daha yapacağımı söyleyeyim sağlıcakla kal
Cem bey eline emeğine sağlık bilgini çok güzel yansıtmışsın Öğrenmenin yaşı yoktur derler sayende benim her zaman kullanabileceğim kolay bir düğüm öğrenmiş oldum Herkesden amatör balıkçılara bilgilerini paylaşmalarını bekler Cem beye ve sitedeki diğer arkadaşlara selamlar sunarım.