dün gece 2 .3 gibisüverlere gittim ailemle birde ne görelim bırak olta atmayı oturacak yer bile yok maşallah bu ne ilgi bu ne alaka sagolsun kayahan kardeşimiz geçen hafta tuttuğu 7.5 kg lik sazanı gösterdiya duyan gelmiş ileride genç arkadaşklar vardı sordum nerden diye dediler gebze neden burası birileri söylemiş geçen hafta burda 25 .30 kg lık yüzlerce sazan almışlar yalan baktım atmışlar 22 tane olta dedim bize yer kalmamış 3 tane olta topladılar onların yerine attım 2 sine mısır 1 ine patates sabah oldu tık yok benim çocuk soluncan bulmuş getirdi mısırları çıkardım solcan takdım aradan 10dak geçti küt 1 tane 1 kiloluk 10 dak sonra bitane daha 1 kiloluk ondan sonra tık yok zaten öğleye doğru sıcak bastırdı toparlanıyordum bir bağrışma koştum baktım iki kız çocuğuna kene sokmuş hemen hastaneye götürdüler tuttuğum balıkların resmini koyacaktım ama kulaktan kulağa dolaşırken olur binlerce 10 kğ lık balık sonra bütün herkes orda gerek duymadım bu işin sonu ne olcak bilmiyorum dün resmi araçla birileri gelmiş denetliyorlarmış aman ne güzel yosa balık kalmayacak iç suları özelleştireceklermiş yapsınlar kardeşim nekadar güzel denetlenmiş olur
tebrikler murat gene almışsın yani rızkını 2 balık sanada yeter zaten. dediğin doğru herkes netten takipte balık duyuldumu orası aynı hafta basılıyor herkes büyük balık istiyor bakıyorlar yok sonra ufak büyük bakmıyorlar ne çıkarsa götürüyorlar sana rastgele abi
teşekürler sorma kardeş ya sonumuz iyi değil.balığa gelince nasip meselesi otarafta düğün cemiyeti vardı. gelirken uğradım öyle olacağını tahmin ediyordum ama bukadar beklemiyordum.gece görecektin sanki yıldızlar suya inmiş her yer fosfor
Yapma ya süper yüzlerce mi nerdeydi bu göl abi? Denetlemeleri iyi olmuş ama bu göller özelleşirse bunu alan adamların ağ atmayacakları ne malum
Murat kardeşim tebrik ederim .afiyet olsun diyelim İnş. büyük bir balığa denk gelirsin. şimdiden rast gele.
Bu haftasonu bende oradaydım!.. Cumartesi saat 15:00 gibi oradaydm zaten gider gitmez 3 tane sarhoş, su ürünleri gelmiş onlara ceza yazmış adamlar diyor ki; neden bize ceza yazdılar anlamadık. Yahu kardeşim içiyosunuz içiyosunuz da bari ağzınızla için neden başka kimseye ceza yazmadılar anlamak pek zor değil. Neyse evin tam karşısında attım oltalarımı haydaa bu defa başladılar ayılar göle girmeye, balık mı kalır tabi. Bir tane bile balık yok akşam oldu neyse gittiler ama balık dağıldı zaten pek umudum da yoktu çaresizce yemlemelerimi yapıyordum gece 23:30 da moral bozukluğu ile girdim çadıra yattım. Ne güzel uyuyorum al başına bela kalabalık bir gurup düğüne doyamamış almışlar damadı gelmişler göle davul zurna sabah 04' de kadar devam etti. Naralar mı deseniz, silah atan mı deseniz, böğüren mi deseniz, davul, zurna, çümbüş gerisini siz düşünün tabii bize de uyku haram oldu. Pazar günü saat 13:00 ila 16:00 arası çaylama bide israil sazanı vurdu başkada bir şey yok zaten onlarıda 2 çaylama hariç saldım geri.
olta atacak yer bulduğun için tebrikler murat abi . şu an sitede kayıtsız 200 kişinin üğzerinde insan var .