An itibariyle Shimano Symetre 3000FJ elime ulaştı. Küçücük bişey Beklediğimden hızlı geldi 1 hafta neredeyse. 15 günü gözden çıkarmıştım. Güvenlikçi uzatınca apışıp kaldım
Güle güle kullan. Kalite bir seçim oldu. 3000 - 4000 lik makinalardan sonra, sanırım sırada 6000 lik bir makina vardır hedefte.hihi hihi
Mehmet hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... Avına konfor kattın... ve güzel bir seçim yaptın... İngiltereyse süre normal.. ama ABD ise çok şanslısın... Uçak akşamına kalkacakmış demek ki senin pakette hemen yetişmiş... pek de güzel olmuş Güle güle kullan..
Evet bende şaşırdım Teşekkür ederim Caner. Kore'den geldi Ufacık geldi bana ilk önce dedim hatta 500 lük felanmı yolladılar yalnışlıkla, kafayı çevirip üstündeki yazıya bakıyorum 3000 DD
Mehmet bey öncelikle size teşekkür ederim. Bir yıldır shimano sahara kullanıyorum ve bayadan beridirde bu makinenin bir üst modelini düşünüyordum. Ben genelde malzemelerimin tamamını cabelastan aldım. Tüm makine, kamış, misine, iğne, 150 adet kadar sahte, kutular vb. Liste uzayıp gidiyor. Bu shimanao symetre ile ilgileniyordumki sizin yazınızı okudum. Cabelastan bana geliş fiyatı 145 usd. Ben 102 usd ebaydan aldım. Daha o gece üye oldum ve bir saat içinde de siparişi verdim.Perşembe günü elime geçti. Yani vesile oldunuz ve 43 usd kar ettim. Beklemek ve araştırıp soruşturmakta fayda var. Bir yerlere saplanıp kalmamak lazım. Eminimki bu symetre Türkiyede 200 usd altında değildir. Bir makine 102 diğer tarafta 200 ve üzeri bir fiyat insanın yuh diyesi geliyor. Bakın shimano sahara istanbulda 180 usd satılıyor. Cabelastan geliş fiyatı 99 usd ( yol bedeli içinde fiyat ) Belkide sahara ebay da araştırılsa 70-80 usd bulunabilir. Neyse işte böyle bir makine sahibi daha oldum. Spinleri dörtledim. Ama kim ne derse desin güzel makine. Birde yedek parça sorununu halledersek o zaman tam olacak. BU makinelerde ilk giden yer misine kılavuzları buradaki rulmanlar çabuk dağılıyor. Yoksa başka bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Şimdiden araştırıp birer yadağini çantada bulundurmak isterim. Arıza halinde küçük bir operasyonla iş biter. Sizde yeni oyuncağınızı bol balıklı günlerde kullanın.
Güle güle kullan abi. 43 dolar basit bir rakam gibi gelebilir ama 4-5 sahte alınır, helede günümüz döviz kuruyla Yardımcı olabildiğime sevindim. İnşallah güzel raporlarınızda görürüz makineyi Bu arada 4000 kafasını Türkiye'de 215 tl ye buldum. Yedek kafası yok tabi. Ama ben özellikle 3000 lik istiyordum. Takımım aşırı derecede hafifledi. Resmen Catanayla hamallık yapıyormuşum. Makine sağlam makine. Güven veriyor. Stradic ler felan nasıldır allah bilir Sahara nın en uygunu 1 hafta önce söylediğim fiyat abi. $102.
Makinanın kaçlık olduğunu, modelini belirtmemişsin. Belki aradığınızürün bu olabilir. http://global.ebay.com/Two-2-New-Shimano-Sahara-4000FB-Spinning-Reel-Spare-Spools/220930503758/item