Gürol Abi tam çıkarken seni gördüm, iyi geceler diliyorum, umarım iyisindir, uzun zamandır görüşemedik sayemde Ama bakıyorum Namığı bile pes ettirmişsin yaaa, bundan gayrı sana hiç bir şey dokunamaz Hep böyle ol Şimdilik çıkıyorum, yazarsan cevap veremeyebilirim . Kendine iyi bak Gürol Abicim
) Yaa t-shirtler iyi, nasıl olsa bize de ulaşır giyeriz de...ben bayanın elindeki balığın markasını merak ettim Azman istavrit mi ne?
Teşekkür ederim sevgili kardeşim,çok uzun zaman oldu seninle sohbet etmeyi özlemişim.Bende seni geç saatte gördüm ama her halde pc yi açık unutmuştur yoksa bu saate kadar oturmaz dedim. Namığı kimse kolay kolay pes ettiremez,o bana karşı kibarlık yapıyor.Sağlığıma gelince hala şikayetlerim var ve bu sabah tekrar doktora gittim,ameliyat yerimde fıtık oluşmuş ve ayağa kalkınca barsak araya giriyor,yakın bir tarihte fıtıktan tekrar ameliyat olmam gerekiyormuş. Zaten doktorlara söyliyeceğim oraya fermuar taksınlar,ikide bir keserlerse dikiş tutmıyacak yoksa. Belkide şikayetlerimin nedeni bu fıtıkdır.İnşallah düzelirse en yakın zamanda yanınıza geleceğim,hepinizi özledim.Faruk ve İstanbul güzellerine,tabi sanada sevgi ve selamlar.