Arkadaşlar sirkülerde tahtalı göleti yasak olarak gözükmüyor.Daha öncekli seneler yasaktı.Bilgisi olan varmı bu göletle ilgili.
Tahtalı Göleti Tahtalı Göleti 1 temmuz 2006 tarihinden itibaren serbest. Ancak halen bu gölette zaman yasağı geçerli. 01 nisan-1 temmuz arası sazan avı yasak. Kocaeli de avlanmanın tamamen yasak olduğu tek gölet var o da Yuvacık Göleti.
arkadaşlar 17.maddenin 2. tablosunda tamamen yasak diyor.bir karışıklık olmasın(1 temmuzda serbestse ben de gitmek isterim)
arkadaşlar bende izmitliyim tahtalı barajı yasak eft bende haziran ayında açılacak diye duydum benceki sazan olarak kocaelideki en iyi gölet
Arkadaşlar,öncelikle bir yanlışımı düzelteyim.Tahtalı Göleti 1.Ağustos 2006 tarihinden itibaren serbest,1.07.2006 tarihinden itibaren değil. Çünkü 37/2 numaralı sirküler 01.08.2006 tarihinde yürürlüğe girdi. 37/2 numaralı sirkülerin Ek-1 Avlanmanın Tamamen Yasaklandığı İç Sular başlıklı listesine bakıldığında Kocaeli de tamamen yasaklanan tek göletin Yuvacık Göleti olduğunu göreceksiniz.Tahtalı Göletinin yasak olduğu sirkülerde hiç bir yerde yazmıyor. Tahtalı Göleti ne geçen yıl bir kere gidebildim ve olta atmaya yer zor buldum. Tahtalı Göleti serbesttir. Oktay Aydıner
tahtalı göleti serbst değildir isteyten varsa gitsin ama oltaları kaptırmayıda göze alsın jandarma devriye geziyo orda
Arkadaşlar zaten şuan yasak var.1 temmuz sonrası sirküleri alsak elimize gitsek kim ne diyebilir.Eski sirkülerde yasak gözüküyordu.Yenisinde serbes.Ben sakaryadan gelecem iyi avveriyormuş bu göletde doğrumudur.
hocam sezon bi açılsın..Balıkesir barajı son bir senedir iyi av veriyor diye duyuyorum.Mevsimi geldiğinde İzmir Sakarya Balıkesir bölgesindeki arkadaşlarla haberleşir en ivi avlağı bulur hep beraber gideriz.çok daha güzel yerler olduğunu tahmin ediyorum
İzmitli komşularıma verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederim tatmin oldum 1 temmuzdan sonra inşallah tahtalıdayım.
ama daha iyisi Madra barajı var Bergamanın batısında orası da çok iyi av verir.yeterki şu yasak bitsin bi başlık açarız sazan diye..en iyi yeri tespit eder gideriz
Ben bu güne kadar en iyisini samsun ve yozgatta tuttum birde gemlik yolunda çerkeşli vardı eskiden sırıkları alıp götürürdü sazanlar.Geçen sezon gittik tık yook.Köylüler ağ atıyorlarmış
maalesef kötü. ancak madraya atamıyorlar çünkü çalılık-kıyılar oltacıların-..Balıkesir ise ana yolun kıyısı atmaları mümkün değil(jandarma 5 dakika). ama iyi yerler buluruz iletişimle. (örneğin ekaraketir rumuzlu Ersin arkadaş var çorumda çok iyi sazan olduğunu yazıyor)
Hayır yazmıyor.37/ 2 numaralı sirkülere dediğiniz listeye bakın,orada iller yazıyor,Kocaeli, Kırklareli ve Kütahya illerinin arasında ve Kocaeli'nin karşısında yazan sadece Yuvacık Göleti.Siz 36/2 numaralı sirkülere bakıyorsunuz herhalde.. Ama yine de yasak olduğunu düşünenler varsa Tahtalıya gelmez olur biter.. Ben sezon açıldığında kısmetse oradayım. Bir de şu bahsi geçen sirküleri okumak isteyen varsa eğer.. www.kkgm.gov.tr/mev/sirkuler.html Uyarırada 36/2 numaralı sirkülerde var geçerli olan 37/2 numaralı sirküler lütfen 37/2 numaralı sirkülere bakın.