Gazcılar ve Ünlü caddeyi bir dolaş, illaki remixon diyorsan bilmem ama çok çeşit ve amaçlı, takım çantaları var
remixon un takım çantaları genelde piyasadakilerle aynı. Ama çanta gerçekten önemli bişi ve eğer imkan ve bütçeniz varsa kullanılışlı ve bir okadarda dayanıklı çanta bulun Ve marka olarak "Plano" marka çantalara bakın derim. Aşağıdakilerden bir kaçını türkiyede bulabilirsiniz. Fiyatları biraz pahalıdır ama sağlam ve kullanışlı çantalar. Tabi amaç önemli. http://hires.basspro.com/is/servlet/izoom/BassPro/806-650-00?
Neden ille de remixon ? Ben kendime takım çantası almak istediğimde, internette gezmedik yer bırakmadım. En sonunda 150 YTL tutarında bir takım çantası beğendim. Arkadaşlarıma özelden linki gönderdim "ne dersiniz ?" diye "Sen kafayı mı yedin, takım çantasına neden o kadar para veriyorsun ki?" dediler Sonra biraz hevesim kaçtı ama bir takım çantası almam şarttı ve en sonunda kendi malzemecime gitmeye karar verdim. Şu an kullandığım takım çantasını arkadaşlarım biliyorlar, 25 YTL'ye temin ettim Üstte çok gözlü 3 kat var ve tüm takım çantalarında olduğu gibi, ıvır zıvırı ve büyük parçları koyabilecek alt zemin de oldukça kullanışlı... Bana sorarsan, netten ziyade, vaktin varsa malzemecilere bakmandır. Ben çantamdan oldukça memnunum ve ucuza mal ettiğim için de çok huzurluyum. Daha ucuza istediğin gibi kullanışlı bir şey bulabilirsin bence Sadece bir tavsiye... Not : Takım çantam gayet kaliteli, fiyatına aldanma
bu arada bir konuda dikkat. bu tür şeffaf görüntülü takım çantaları farklı malzemelerde üretiliyor dolayısıyla da farklı kalitelerde. silikon içerikli alırsanız esnek ve kırılganlığı daha az olacaktır. ama plastik olursa ciddi anlamda problemdir..