Kilitli poşette bir takım çamaşır.(kilitli poşet ıslanmaması için) Mümkünse bir pantalon Eğer yaz sa T-shirt, kışsa en azın dan bir switshirt Mutlaka bir kep, bir çift terlik Tıbbi malzemelerede bir kaç ilave Amonyak olmazsa olmaz yarabantı küçük bir şişe oksijenli su yanık merhemi antiseptik yara merhemi ağrı kesici tablet küçük bir paket hidrofil pamuk küçük bir şişe baticon steril gazlı bez sargı bezi Kağıt(Tela) bant makas Bunların hepsi emin olun yeri geliyor ve lazım oluyor, bunların hepsi için(tıbbi malzemeler) Küçük bir plastik çanta veya dondurmacıların soğuk zincirde kullandığı orta boy styropor kutu mükemmel iş görecektir..
ben balığa gittiğimde yanımda olanlar.. 10 tane kamış,makine 500 sülünez çadır sülünez şişi livar 10 litre su beylik silahım 2 adet şarjör hedef keğıdı..(2 adet) mangal 1kg tavuk kanat yeterince farklı muhteviyata saip sıvı 30-35 kutu 6-05 arası iğne.. el baltası uyku tulumu 2kg kömür 4ekmek telefon Kıyı kanunu,tebliğler garajdaki tekel bayinin kartviziti evlere servis yapan çeitli fastfudcuların telefonlarını içeren not defterim..(fastfood cu deniyomuş) aklıma gelenler bu kadar şimdilik
Burada slogan atmak yasak.. burada sinaritler kadar balonlarında hakkı var.. evrensel yaşam hukuku... (bunu ben uydurdum ama fena olmadı yavv ) Balonlara özgürlükk
malzeme 1 Pusula 2 Bot veya samrel Yemleme amacıyla ve oltaları atılamıyan ama arzu edilen bölgeye bırakmak için 3 Şemsiye mümkünse plaj tipi 4 Doğaya bir katkı olarak özellikle tatlısu alanlarında bir meyve fidesi veya birkaç kurutulmuş meyve çekirdeği götürüp ekmek.