Mert abi çok geçmiş olsun. O ağı bırakanların insan olduklarını düşünmüyorum hiç mi akıllarına gelmemiş bir insan buna takılır diye . Abi onu insan aklına bile getiremiyor.O arkadaşın durumu da çok kötü iyiki oltayı bir de denize atmaya çalışmamış.
Başından geçen olay hakikatten çok üzücü sevgili Mert kardeşim. Bu tür olaylar maalesef kaçınılmaz. Ancak sizin gibi başımızdan geçen bu tür olayları, hepimizin anlatması lazım ki, birilerinin kulağına küpe olsun! Kayalıklarda basacağımız yere dikkat etmek çok önemli. Bırakın ağı, bazen yan basıp ayağımızı berttirdiğimizde bile onun acısı bizi kıvrandırıyor. Tekrar geçmiş olsun...
Geçmiş olsun,çok kötü bir durum ,ama bu çok sık rastlanan bir şey, aslında özellikle gece avlarında bu tür şeyler oluyor,bizleri daha dikkatli olmaya itecektir,bu anlamda teşekkürler paylaşım için,önce güvenlik ,bu çok önemli....
çok geçmiş olsun Mert bey ; Allah beterinden esirgesin bütün balık dostu BALIKCI arkadaşların avı bereketli ve kazasız belasız geçsin inşallah nerde ağ atan tırıvırı atan yasak avlanan bohçacı varsa botu patlasın avları kazasız gecmesin başları beladan kurtulmasın oltaları düğümlensin ellerini turnalar ıssırsın inşallah....
geçmiş olsun .ama zaten geçmiş-gitmiş iyileşmişsin şu an itibariyle. Allah böyle kazalar yaşatmasın . en azından tedavisi mümkün olmuş.
Çok geçmiş olsun, çok üzücü ve düşündürücü bir olay.. Okuyan arkadaşlarımıza da ders niteliğinde bir hikaye olmuş. Görünmez kaza ama yinede herzaman önce emniyet..
gecmıs olsun kardesım kotu bır olay gecmıs basından ama ben bır saglıkcı olarak o bırak lan kolumu lafını hıc yakıstıramadım....