doğayı ve insanları seven herkese merhabalar ben izmirden cüneyt yılmaz genç emekliyim doğa sporlarının her türlüsünü ve özellikle balık avcılığını severim bütün üyelerle tanışmak isterim saygılarımla ayrıca yol gösterdiğin için simendifer arkadaşa teşekkürler
Aramıza hoşgeldin sevgili Cüneyt Yılmaz, dilerim paylaşımlarımız daim olur ve forumda keyifli zamanlar geçirirsin... Bu arada inanın teşekküre hiç gerek yok.... her zaman birbirimize yardımcı olacağız burada, hep birlikte herşeyi paylaşacağız.... görüşmek dileğiyle... saygılar,
CÜNEYT BEY; balıkcıların yuvasına hoş geldiniz, umarım aradığınız her şeyi özelliklede dostluğu ve paylaşımı burda bizler bulursunuz,daim olmanız dileği ile...hoş geldiniz
istanbuldan herkese selamlar herkese sevgiler selamlar konulara katılmak istiyorum ama bir türlü denk getiremiyorum sağlık olsun.şimdiye kadar istanbulun balık mekanları benim için kazan bende kepçesi oldum herkesle tanışmak isterim sonsuz saygılarımla......
cuneyt bey aramıza hoş geldiniz, kral balıkçı sizde hoş geldiniz keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle..