eeee hadi yiyin gari, yiyelim kaynaşalım bakalım, Hakan abi, Kartal, Pendik ve Tuzla ile ilgili her türlü bilgi alışverişine hazırım.
Arkadaşlar kusura bakmayın, işlerimi halleder halletmez size cevap yazacağım. İşyerinde olunca böyle oluyor.
Evet bende birkaç eklemede bulunmak istiyorum sayın Admin ; takdir edersinizki Anadolu bölümü balık avcılığı ( Gebze-Kadıköy Hattı ) hem balık çeşitliliği hem de bu balıkların avlanma teknikleri bakımından Boğaz balıkçılığından farklılıklar göstermektedir.Bizim amacımız tabiki bu forumdaki bütünlüğü bozmamak , başlık kirliliği meydana getirmemek sadece Anadolu yakasında ikamet eden arkadaşları birbirine kaynaştırmak , yapılıcak organizasyonlarda bu başlık altında konuşmak , tartışmak ve de bu yakadaki balık raporlarını vede güncel haberleri burdan konuşmaktır benim düşüncem...Saygılar...
evet bu konuda sayın admin kardeşimize katılıyorum ayrıca hakan ve yeknet temuçin ve eşkina men ve diger anadolu yakası balıksevdalısı tüm arkadaşlarada saygımız var konu ayırımcılık degil bilhassa anadolu yakası gebzeden kadıköy ve adalar dahil buyuk bir sahil seridi boyunca avlanan balıkçı arkadaşlarla ve ayrıca tüm bogazda av yapan balıkçı arkadaşlarla birlik ve beraberlik olması acısından faydalı olacagı kanısındayım bunun en buyuk sebeblerinden biriside av bolgeleri ve av stilleri bogazda av yapanlar anadolu yakasında av yapanlar farklı kursun misina ve kamış motor kullanmak zorunda derinlik akıntı olmaması sıg olması farklılık yaratmaktadır konular eyer bu başlık altında toplanırsa hem bogazdan arkadaslar buraları hakkında bilgi sahibi olacaktır hem de anadolu yakasındakilele arkadaslık olayları dahada güçlenecektir gruplaşma degil kaynaşma olacagı kanısındayım ve bilgi alışverişide daha guzel olacaktır konuların dagınık olması yerine başlıklar halinde toplanması daha guzel olur diye düşünüyorum
selam hakan bey hoş geldin inşallah en kısa zamanda organizasyonlara kaldıgımız yerden devam ederiz saygılarımla
Arkadaşlar, kusura bakmayın cevap epey bir gecikmeli oldu ama tamamen elde olmayan sebeplerden dolayıdır. Sanırım endişemi anlamışsınız, ben de sizleri anladım, o zaman kimseyi kırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Birazdan ilgili kategoride bir başlık açacağım, oradan Gebze-Bostancı hattına kadar tüm bilgileri, raporları, buluşma programlarınızı ayarlayabilirsiniz arkadaşlar. Sizden tek bir ricam var, lütfen konunun aşırı şekilde geyik muhabbetine dönmesine izin vermeyin, bu da sizlerin kontrolünde. Sohbet etmeyin demiyorum yanlış anlaşılmasın, konu dışına çıkılıp geyiğe dökülmesin diyorum sadece. Kısacası, madem böyle bir istek var, konu amacına hizmet etsin, herkes de bundan faydalansın. Çünkü daha önce bu tip şeyler oldu, tamamen geyiğe döndü, hiçbir anlamı da kalmadı konuların. O nedenle, oraya yazan arkadaşlarımız öncelikle bu konuda kendileri hassas olur ve kontrolde tutarlarsa sevinirim. Geyik muhabbeti ve bilimum sohbet için de sizleri "konular harici sohbet" başlığına bekleriz. Keyifli paylaşımlar dilerim arkadaşlar.
Konu linkini aşağıya ekledim arkadaşlar. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=703746#post703746