Merhaba mavi derinliğe tutkulu olan arkadaşlar.Gezerken sitenize rastladım ve çok memnun oldum.Biraz kendimi tanıtayım.Çocukluğum deniz kenarında (ÇANAKKALE) geçtiği için bu tedavisi olmayan su altı hastalığına yakalandım.Kurslara giderek 2 yıldız bröve alıp bu zevki bilinçli yapmaya karar verdim.Sonra biraz Windsörf derken yamaç paraşütü de öğrenmeye başladım.650 cc lik transalp marka motorumlada motor sporlarına devam etmekteyim.Mesleğim ise öğretmenlik.Yaşım ise kemale erdi galiba.Şimdilik daha 49 umdayım.Hala istanbul 'da çalışıyorum.Mesleğimin 32. yılındayım.Kullandığım malzemelerim biraz yıprandığı için yeni malzeme almayı düşünüyorum.Kendimi tanıtmadan ilan verdiğim için kusura bakmayım.Av organizasyonlarınıza seve seve katılırım.Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Aramıza hoşgeldiniz cihan hocam... Hem öğretmen olup hemde bu kadar aktivite içerisinde olanızı takdirle karşılıyorum..Hayatınızdaki heyecanları burayada taşımanız dileğiyle..
abi aramıza hoşgeldin kendini tanımlaman hiç yabancı degil sitemize üye olup pek girmeyen bir murat abimiz var oda ögretmen oda motor hastası bmv dacar ı var oda her hafta bizimle balıkta bu kadar benzerlik
Merhaba Cihan Aramiza hos geldin Güzel Vakit gecireceginden emin olabilirsin Emin olmadigin bir Nokta var! O da Dogum Tarihin! Kurcala bakayim söyle, 1956 falan olmasin? Her gelen benden genc yaw Rasgele
Anladiğim Kadariyla Baya Bir Sosyalsiniz Umarim Iii Vakit Geçirirsiniz Sitede Ve Daimi Olursunuz Hoşgeldin
cihan hocam hoşgeldiniz,,, öğretmen deyince nedense,bu profilden uzak insanlar aklıma gelirdi..valla bravo, av-doğa-macera,,,,maaşallah hepsi var.
hoş geldiniz hocam bende öğreetmen kökenliyim ama öğretmenlik yapmıyorum umarım burada iyi vakitler gecirirsiniz....