Selam arkadaslar ben ALMANYADAN Alattin 1972 yilindan beri almanyanin Aachen kenti yakinlrinda, Hollanda VE Belcika sinirinda yasayan ve sizler degerli arkadaslar gibi ayni hobiyi severek sportiv olarak yapan,uzun yillar´dan beri burda yasayan ama TÜRKIYEMIZI cok seven bir gurbetciyim.forumdaki butun arkadslara selam eder bol sanslar dilerim rasgelsin yav yukarda Alattin mi yaziyo yoksa kafam iyide benmi yanlis goruyorum
Aramıza hoş geldin Alaattin gitmişşşş... Selammm Arkadaşlarrrr. Hayırllı Sabahlar... Gurbette havalar nasıl..???? İstanbul Yağmurlu rüzgerlı...
Valll istanbul kadar dandik olamaz.... Hiç olmassa bacalardan o siyah duman yok. nefes alabiliyorsunuz....
Kardeş..... Yılan (Mığrı) balığı yok mu beee Valla allah inandırsın bayramın 2 günü gece bir tane aldım aklıma sen gelndin emi....
Kolay gelsinnnn. Sabırsızlıkle bekliyorum... ben hala turna siftahı yapmasamda. arkadaşlar güzel bir av alınca o mutluluğu bende yaşıyorum.
yav cok ugrastim ama nanay,yok.keske fotosunu cekip yayinlasaydin buradan.cok pahali bir balik burda.ne yaptin yedinmi peki?
tesekkurler eger bir terslik cikmazda gidersem buyuk ihtimal olucak.olmazsa best of onurnl albumunu piyasaya surucem
tutsulenmis halde kilosu burada 50 eurodan fazla.xxl solucan bile denedim yok.oltaya fare falan takip atsak nasil olur sonucta yilan soyundan