s.a bütün arkadaşlara saygılar sunarım nacizane kıyı balıkçılığı hobim var.bursadan katılıyorum foruma herkese sevgiler sunuyorum.. şaban altın bursa
şaban arkadaşım aramıza hoş geldin imza ayarlarını da yaparsan daha iyi olacak yani tam süper olacak büyüğümüzsen abi küçüğümüzsen kardeşim diye hitap edelim bi hata yapmayalım
a.s arkadaşım hoş geldin ali abininde dediği gibi imza ayarlarını yaparsan hem seni tanımış hemde hitabımızda hata yapmamış oluruz
Şaban Kardeş Öncelikle Aramıza , Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve Aradığın Konular ile Tüm Can Dostları burada bulabileceğinden eminim. Keyifli ve Zevkli Paylaşımlar.
çok sevindim arkadaşlar çok sevindim hepinizle tanıştığıma.ben bu forum kurallarını ve nasıl kullanılacağını pek bilmediğim için özür diler mazur görmenizi isterim şimdiden herkese teşekkür ederim .imza meselesi ile ilgili mesajları okudum fakat tam çözemedim olayı inşalah çözücem.çok güzel bir paylaşım ve çok hoş bir ortam İYİKİ VARSINIZ ..SAĞOLUN
Sevgili Uygar kardeşim, Profilinizde bulunan İmza ayarları bölümüne adınızı, soyadınızı, doğum yılınızı kan grubunuzu ve bulunduğunuz şehri yazmanız birbirimize karşı hitapta uygun olacağı için düzenlenmiş bir bölümdür. Tekrar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar