MANİSALI ABİM BU BÜYÜK AİLEYE HOŞGELDİN UMARIM GÜZEL VAKİT GEÇİRİRSİN BU ARADA RAMAZAN BAYRAMIN KUTLAR HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM SEVDİKLERİNLE BERABER NİCE BAYRAMLARA
Selamlar, Lise yıllarımızda sık balığa giderdik İzmir-Gülbahce taraflarına,,valla o zaman dandik oltalarla kova dolusu ısparos,karagöz nadiren zargana tutardık. Artık Marmaris'te yaşıyorum ve son zamanlarda yine balık merakı sardı. Nette bakınayım dedim olta takımları ve avlak yerler hakkında bi site bulabilecek miyim diye. Bu siteyi cok beğendim,,hemen hemen tüm sorularıma cevap buldum.. Deneyimlerinizi paylaşmak ve zamanla ben de deneyim kazandıkça sizlerle paylaşmak isterim. Haydi Rastgele, HAKAN
Marmariste yaşadığınızı söylüyorsunuz, ne güzel. Çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Zira, 2006 yazında Marmarise de uğramış ve kısa bir süre de olsa orada bulunmuştum. Nefis bir doğası var bunu söylemek isterim. Daha evvel Antalyada kalmıştım 8 sene kadar, falez yapısına benzettiğim bir tabiatı vardı marmarisin. O doğa, o ortam, deniz, orman beni çok etkilemişti... Bence, marmarisin tabiatının değerini bilmelisiniz. Size de rastgele...