merhabalar arkdaslar ben kendimi tanıtmayı unuttum biraz geç oldu kusura bakmayın 33 yasındayım izmirde yasıyorum , balık denince sanırım kendimi kaybediyorum biraz sevgi ve saygı cercevesinde yeni arkdaslarla tanışmak ,bilgim dahilinde yardımcı olamak ve yeni seyler ogrenmek için buradayım herkese saygılarım iletirim
merhaba mutlu bey aramıza hoş geldiniz ekibiniz olarak : ) oooo tamam izmir ekibinin sayısı her halde 25-30 oldu : ) göztepe bornova buçuk karşıyaka narlıdere üç kuyular buca işçi evleri ve aklıma gelmeyen bir sürü bir yer tamam kadro coğaldı güzel oldu bu arada diğer sitede yaşamamız olduğunuz durumları burda yaşamamanız dileklerim le tekrar hoş geldiniz ... saygılar sevgiler : ) forza çarşı tim balıkçılık grubu : ):
Hosgeldin Mutlu, diger tarafta ne yasadiginizi bilemiyorum tabiki, aramiza katilmaniza sevindim. Umarim iyi dostluklar ve avlar paylasiriz.
Mutlu hoş geldin sen ve seninle siteye gelen tüm arkadaşların o güzel paylaşımlarını dört gözle bekleyeceğim sağlıcakla kal
Senin daha çokkk ekmek yemen gerekli... Hele mutlunun çupra gibi bir çuprayı alman için oooooo 2663 'ü beklemelisin...
hoş buldum arkdaşlar, bende hepinizi çok seviyorum bu arada çipra sezonu yaklaşıyor hani bir tane daha gelse diyorum şoyle tartırsam sukadar ... gr geldi desem