Selam Abilerim Ve Arkadaşlar öncelikle Ayni Heyeceni Yaşamaktan Zevk Alan Insanlarini Böyle Bir Ortamda Bir Arada Görmek Beni çok Mutlu Etti Yani Bilgilerinizi Birbirinizle Paylaşmaniz Püf Noktalari Açiklamaniz Gerçekten çok Güzel Ben Istanbuldan Akif Gerçekten Balik Avlamak Benim Hayatta En çok Zevk Alarak Yaptiğim Işlerden Biridir Saatlerce Olta Sallasam Bile Sadece Tatli Bir Yorgunluk Yorgunluk Duyarim Balik Yakalayip Yakalamamam Hiç önemli Değil Asla Denize Küsmem Bir çok Insan Gördüm Balik Tutamadiği Için Oltasini Kiran Bence O Insanlar Gerçek Balikçi Değildirler Eğer Gerçekten Içlerinden Gelerek Bu Işi Yapsalar Asla Bu Hobi Ve Bence Bir Sanat A Saygisizlik Etmezlez Vaktinizi Ayirdiğiniz Için Teşekkür Ederim Sorularimi Sorarken Hiç çekinmeyeceğimden Emin Olabilirsiniz Iyi Geceler Rastgele
teşekkürler abi estağfurallah asıl biz sizin tecrübenizden yararlanmak isterim ben bir çok şeyi yeni yeni öğreniyorum ama bildiklerimi tabiki paylaşırım hiç çekinmeden.
Merhaba Mehmet kardeş, aramıza hoşgeldin... İmza ayarları için teşekkürler ancak konuyu yanlış yere açmışsın
inşallah bir gün beraber zaten bu işlerin yanlız tadı olmuyor muhabbet işin kaymağı tekrar teşekkürler
aramıza hoşgeldin mehmet akif,adı gibi güzel kardeşim.umarım iyi vakit geçirip öğrenir-öğretirsin...........