Merhabalar , Adım Metin İzmir de oturuyorum. Balık işi ile ilgilenen herkes gibi sürekli yeni bilgiler öğrenmeyi ve uygulamayı seviyorum. Hepinize selamlar sevgiler....
Balık Dostları Hoş geldin balık dostları arasına Tam asılmışken, sakın boşluk verme özgürlük misinasına Hayat kısa, av olma derdin kederin oltasına Huzru ararken, git bakalım dolunay vakti bir su kıyısına
ercan abim diyorki: ''imza ayarlarınızı (isim, yaş,il, kan grubu vs.) yaparsanız size saygıda kusur etmemiş oluruz'' hoşgeldiniz
Merhabalar öncelikle, aramıza hoşgeldiniz. Gönderdiğiniz mesajınıza istinaden verdiğim cevabtan ötürü beni umarım yanlış anlamamışsınızdır. Benden istediğiniz bilgilere elimden geldiğince cevap vereyim. Foça balığın yatağı aslında, Seferihisar'da ise o kadar çok balık yok eski yıllara göre Zaten bende kıyıdan avlandığım içim artık nasipte ne varsa alıyoruz. Bence siz Foçadan çıkmayın boşu boşuna tekneyi taşımaya değmez diye düşünüyorum. Sevgilerimle....
merhabalar adım çağlar evli ve 1 çocuk babasıyım sideki arkadaşlığı ve dosluğu çok beğendim beni sizlerle tanıştırdığı için borayto'ya teşekürler HERKEZE RASTGELE
caglar sanırım yannış yere yazmışsın : kendine yeni bir konu acacaktın genede bir acemşye göre fena sayılmazsın cok şükürkü bu konuyu olta malzemeleri bölümünde acmadın genede hoş geldin