Herkese merhaba Forumumuzu aylardır izliyorum, yeni üye oldum. Açıkçası foruma rastlamasaydım balık avlamaya hiç başlamazdım, bunun için forumu yaşatan herkese teşekkür ederim. Çocukluğumda Karşıyaka Alaybey ve Mordoğan'daki deneyimlerimi saymazsak balık avına yeni başladım. Şu an Antalya'da kıyıdan el oltası ile mırmır, sarıkuyruk, vb. avlıyorum. Ayrıca bir arkadaşım "Dene tadını alınca bırakamazsın" dediği için kamış aldım ona alışmaya çalışıyorum. Ama tabii zehiri alınca iş burada kalmıyor, tekneden levrektir, canlı yemdir bu mevzulara da girmek istiyorum. Sizlere soracağım o kadar çok şey var ki: İğneden yeme, düğümden balık cinsine... Umarım merakımı ve yeni olmamı mazur görürsünüz. Teşekkürler. Noyan Ekici 28.10.1971
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Dilerim forumda keyifli vakit geçiririsiniz. Bunun yanısıra sorularınızı sormadan önce arama motorunu kullanarak bilgi edinmek istediğiniz konuların daha önce açılıp açılmadığını kontrol ederseniz seviniriz. Çünkü pek çok konu hakkında bilgi mevcut forumda. İğne, yem, düğümler ve çeşitli balıkların nasıl avlandığına dair pek çok bilgi bulabilirsiniz. Şimdiden size bereketli avlar dilerim, sevgiler...
Balıkçıların dünyasına hoşgeldiniz buradan edineceğiniz bilgiler kesinlikle işinize yarayacaktır sevgi,saygı,dostluk ve paylaşımlarınızın daim olması dileğiyle saygılar.
bu bir devrim.... Sanal ortamdan gerçeğe virüs yaymaya başladık... yakında tüm dünyayı ele geçirecez Bekle bizi dünya Hoş geldiniz...