böylesine güzel ve seviyeli bir amatör balıkçılık sitesine üye olmak çok güzel bi duygu.ben adanadan ufuk 23 yaşındayım.sizler gibi tecrübeli balıkçılara bi sorum olacaktı ben adanada oturmaktayım bizim buralarda nerde balık tutabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim....şimdiden çok teşekkürler.
hoşbulduk.adanada doğru düzgün balık tutacak bi yer bulamadım.özellikle nehirlerimizde dünyanın ileri teknikleri bile nafile bu hafta karataşa gitmeyi düşünüyorum.inşallah bi netice alırım sonucu sizlerle paylaşacağım..görüşmek üzere.....iyi dostlar
Ailem Adana da yaşıyor. Seyhan baraj gölünden Aynalı sazan alırsın hemde bolbol.. Babam bu sitede o-sadi ismi ile kayıtlı. İstersen ona yaz sana yardımcı olacaktır tahmin ediyorum. Yerime bolca şalgam için lütfen))
adanalı ilgi ve alakanız için teşekkürler...cadayl ben güzel adanamızın güzel semti karşıyakada oturmaktayım ben seyhan barajına gitim ve tabiri caizse sadece sinek avladım ...babana bi sorsan da bana yardımcı olsa ...see u soon!
selam antonio212 sazan için çok erken henüz av açılmadı bölgende Turna yada alabalık çıkan yerlerde şimdilik bu türleri avlamalısın. Saygılar..
ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim...cara amca vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim...