Onnik Abi, geç yazdım kusura bakma resmen sızmışım evde, bugünde şirkette sayım var işten kaçtımda yazıyorum Harika bir gün geçirdim Onnik abi sayesinde. Böylesine hoş sohbet ve yardımsever birini tanımak çok güzel. Dişli zayıftı pek yoktu ama çok güzel istavrit vardı. Ufaklarıda hep suya geri saldık. Onnik abim bir martı tuttu birde çaparide aynı iğnede 2 istavrit yakaldı Bende 5 e kadar kaldım biraz daha çapari attım ve toparlandım.
Şu resimleri gördükçe içim gidiyor, ama çıkamıyoruz işte, iş güç vs.... cyrr umarım pazar gelebilirim.
Bugün Tarabya'da istavrit yine boldu, çapari altı yemli ve 3-4 köstekli yemli takım ile 19-24cm balık alınıyordu. Bende antreman yaptım rapala ile açık çalıştım, açıkta istediğim boyda sarıkanat var fakat çok seyrek, balıklarıda arkadaşlara dağıtıp avı sonlandırdım.
Merhaba arkadaşlar, cümleten hayırlı akşamlar... Pazar günkü organizasyon için takriben 4 araçla gelmeyi düşünüyoruz.Saat 06:00 gibi mekanda olursak, bizi orda karşılayabilecek, sizden orada olacak kimse varmıdır? Ayrıca park sorunu yaşarmıyız, amacımız erken gelip hem yer açısından, hemde birlikte kahvaltı-çay eşliğinde sizlerle tanışıp birazda muhabbet için daha uygun olur diye düşündük.Sizin için nasıl uygun olursa yine öyle hareket edebiliriz.
bir aksilik terslik olmazsa Ceyhun ve ben kesin orda oluruz o saatte park sorunu olacağını da sanmıyorum
resimler için teşekkür ederim seninle ava çıkmak keyfliyidi bana her zaman uyar yeterki haber ver. pazar geliyorsun değil mi ?
ya herşey güzelde İsa bey de çayımızı içeriz falan demiş. İsa Bey bizim çayçılar o kadar rahatlarki adamlar yazın parayı kazandı şimdi gelmiyorlar. Onnik üstad da dün yazmıştı umaraım çaycılar gelir diye. bu arada Onnik üstadım içinizi ısıtacak malzemeleri getireceğim.
geçen sene bu zaman mayısa kadar dolaptaki balıkları bitirememiştim hemde o kadar dağıttım halde. 2 haftdadır dolabımda balık yok. işler o kadar yoğunki balığa gidemedim. hiç para veresimde yok balığa alışık değilim.
Eyvallah, o zaman sıkıntı yok Merhaba Kenan, biz zaten avlarımızda tam teşkilat geliyoruz.Yaklaşık 3-4 termos çayımız, 2-3 tepsi kek börek v.s. hepimize yeter.Herkes toparlandığında çalışmaya başlamadan kahvaltı eşliğinde muhabbetimizi yaparız inşallah