Az kalmıştı bir sonraki doğum günüme ikisini beraber kutlardın ... Hayat bitti be 45 lik olmaya birkaç ay kaldı baksana
Abi öbürünü beklersem o yükün altından kalkamazdım. Dün bugün biraz yoğun geçti giremedim foruma, kusuruma bakma
Hazır olmamı Emre abi. Hazır da; kamış salı günü geliyor, makineyi de şöyle bi yağladım mı, örme misinayı da halledersem, bikaç tane de güzel sahte aldım mı, bir de kasık çizme ayarlarsam... şöyle bi baktım da epey bi eksiğim varmış ***...
sevgili arkadaşlar.. son aldıgım karara göre salı günü sabahtan çıkıp akçay ayvalık ve dikiliye kadar uzanan bir SPİN turuna çıkıyorum.. malum haftasonu o ymaxrap / popper bilimum ıvır zıvır aldık... en nokta atışın akçay ve izmir yörelerinde töre uygun yapılabileceğini düşündüm.. umarım güzel geçer.. tekirdağ tarafı keşifini bizzat yapıp orada sizinle olmak vardı ama ayın 19unda şirkette eğitim toplantısı olacağı için katılamayacagımı dusunuyorum.. ama erken biterse bende yanınızda biteceğime eminim... bu arada tekirdağ tarafındaki keşif sırasında Lüfer tutamayan arkadasımız burakla tanıstırdıgım gökhan abinin herhangi bir sıkıntınızda ve ihtiyacınızda her türlü yardıgımı yapacagına eminim.. bu arada gökhan abi 2013ün ilk zıpkın dalısını yapmış ve birkaç levreği zıpkına dizmeyi başarmıştır.. onuda kutlarım... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
http://www.youtube.com/watch?v=AhuxFMCfrRg okan abi yeni gördüm tüm sevdiklerinle nice sağlık ve mutluluk dolu YILLAR
hayırlı haftalar hayırlı işler yarın yeşilköy tarafında olacağım yine .hiç bilmediğim bir yer bu mevsimde ne avlanır hangi takım uyar .rapala iş yaparmı .rönepark biye bir yerde balık tutanlar oluyormuş .bilgisi olanlar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler