Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Evet Kaan gayet güzel bir gündü. işlerim sebebiyle erken gitmek zorunda kaldım.
    bende emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Atamızıda saygıyla anıyorum.

2. volkanca

volkanca Volkan

Çok güzel, samimi bir org. oldu. Kaanın bahsettiği gibi balığın az olması daha iyi kaynaşmayı sağladı. Herkes muhabbet içindeydi. Kimi mangal , kimi hangi makine daha iyi acaba derdinde idi :) Erken kaçmak zorunda kalmış olsamda güzel bir geceydi, Ceyhun başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim. Ben de bu vesile ile ATAM'ızı saygıyla anıyor, rahmet diliyorum.

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Çok Güzel bir tanışma gecesi oldu.
    Sağolunuz Tüm dostlarla güzel bir geceydi.
    Balıkçılıktan bahsetmeyeceğim.......

Bende Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Rahmetle anıyorum, Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız.

4. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    1. Tarabya Fishing Team Organizasyonunda balik yoktu arkadaşlar ama o kadar eğlenceli ve sicak bir ortam vardiki kimse oltaya bakmadi zati muhabbetten
    Böle kokteyl tadinda 5 li 10 lu 15 li guruplar devamli değişerek muhabbet sohbet girgir şamata mangal nasi geçti gece anlamadik..

En kısa zamanda tekrar görüşmek buluşmak üzre...

Artik okul kitaplarimizin başinda olmasanda!
    Gençliğe Hitabe'ni Kitaplarimizdan Silmiş olsalar, çocuklarimiza öğretmeseler, gençlerimize unutturmaya çalişsalarda.

Seni Unutmadik, Unutmayacağiz, Unutturmayacağız..
    Biliyorum huzursuz uyuyorsun bu aralar ama hala senin izinden gelen ve gerektiğinde elini masaya vuracak atatürkçü milliyetçi ve topraklari için canini feda edicek bir toplum var.
    Toprağin Bol Olsun atam..

Ne Mutlu Türküm Diyene, Diyebilene!

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Baligin seyreldigi zamanda Serdar abi show yaparim diyordu, onda da mi birsey yok? :)

6. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Bi ara aretle yanyana yariş modunda hiç bişi yakalayamadiklarini izlemiştim sadece hihi hihi hihi hihi hihi

7. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Bu arada en çok baliği ben yakaladim arkadaşlar :)
    Oda ilk hava karardiğinda arka arkaya 5 tane aldim
    Sonrasinda zati oltaya bakmakk hak getire.. Yoktur balik düşünüp muhabbet ettik çok zevkliydi valla Fotolar bugün ceyhun ve burak tarafindan yüklenicektir.

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bir iki bir şey vardı, hepsi o. Velakin bende daha çok sohpete katılmayı tercih ettim. Birde Gebze'den bir arkadaşla gelmiştik, pek iştahlıydı boğazda balık tutmaya. Öyle olunca başka bir yere gittik toplanıp. Orada sabaha kadar 40 parça filan aldık. Yemler bitince eve döndük ve yeni kalkabildim daha.

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Takiliyorum abi :) tabi bu kadro bir araya gelmisken en büyük zevk muhabbet. Burda biz de kalabalik gurup gidince kamisa bakmayi unutuyoruz, millet birbirini dürtüyor takimina balik binmis diye. Ufak o canli yem kalsin diyip çekmeyen bile oluyor :)

10. ilker_a

ilker_a İlker

Emeği geçenlere çok teşekkürler ilk organizasyonumdu sizinle. Nicelerinde beraber olmak dileği ile..

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    ***A N L A R M I S I N
    B A L I K H A Y V A N I N I
    ***T U T M A K T A N

12. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Balıklar tutulmaktan anlamıyorsa, kabahat benim mi hihi

13. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Yaklaşık 25m sahilde yer ayarladıktan sonra yavaş yavaş ekip toplandı. Akşam üzeri istavrit çapariye gelince yemliklerimizi topladık, ama istediğimiz balık boylarına ulaşamadık gece. Çok seyrek ve küçüktü balıklar.

Tüm gece tanışma ve koyu sohbet havasında geçti, takımlara yem takıp atanlar öylece bırakıp kamışları muhabbete katılıyorlardı :) Katılan herkesle tanıştığıma memnun oldum ve teşekkür ederim.

Balık dün gece artık rapala zamanı geldi demekte bize, bundan sonra ki organizasyonları gündüz planlarız.

Göz alabildiğine sahil bizim grubun :)

Mangal başı

Saat 04:30 terk ettim Tarabya'yı, Can herkes gittikten sonra açıldı 8-10 limit dahili balık aldı :)

Unutmayacağız Unutturmayacağız!

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Yaktiniz mangali, dumani elinize sindi kaçirtti baligi. Bilimsel yaklastim mevzuya :D

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ceyhunun mesajindan bi alinti yapsanizda telefondan resimleri görsek.
    Rakip defansif oynamis :)

16. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Roy :) defansif ne ki kaleye dizildi ilk 11 :D

17. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sahan'in 107 gol hikayesi gibi desene :)
    yahu ben bu takima 0+0+0 denedim, 11 kaleci, aha dizdim böyle yan yana kale çizgisine, adam basi 70cmden.. :D:D:D

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Roy Sorma halimizi!!!!

Bir Tekneci olarak konuşmak istemiyorum ...

Hatta diğer 11 ide sıraya giren 11 in omuzlarına çıkardık ama nafile.

Takımda Hemen hemen herkes vardı. (Olta atmayanları tenzil ederim bu arada ben)

Bu arkadaşlar balık tutmaktan anlamıyorlar galiba :D:D:D:D:D

Süper bir geceydi. gerçekten ben çok memnun ayrıldım...

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Anlarlar abi, anlarlar :) lüfer baligi hayvani bu! Bu kadar klas takimi-yemi bir arada görünce iskillenmistir :)
    Serdar abimin bilimsel bir açiklamasi vardir kesin. Gürültü? Duman? Yem bollugu? SEN??? :D
    Tekneyi ben anlamaz, az bi çikmisligim var, bir iki de aret elime bi zoka tutusturduydu vakti zamaninda, bana gelmez, kiyiciyim ben :)

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Takım Gerçekten çok klastı,
    Serdarın yerim Bilimsel açıklamasını, balık tutmaktan anlarım diyor, balık tutulmaktan anlamaz diyor. Nasıl bir ilişki nasıl balıkçılık,

Gerçekten düşününce zorlukları ; kıyıda iş dahada zor gibi. Teknede ben üşüdüğümü ve rüzgar yediğimi bilmem. bu işte rüzgar direkt suratında patlıyor, Akıntı tam üstüne düşüyor. takımı ne kadar atarsan at. rüzgar ve akıntı ile belli müddet sonunda önünde hele hele birde çöp varsa oda işin cabası.

Güzel yanı ise ayakların sürekli karada. meşakkat gerçekten var. hele hele üstüste düşen takımlar o işin kabusu gibi.

Gerçekten zormuş.