Zaten olay bu evinin önünde bile kesiyorlar. Çalışdığım iş yeride birisine yaklaşık600,00 tl otopark bedeli diye ihbarname geldi. Evinin önüne aracını çekiyor. Beyfendiler yazıp durmuş. Ana arterler Büyükşehir belediyesini olduğu için itirazda edemiyorsun. Nihayetinde İspark koca bir Anoniş Şirketi. Belediyeler halka hizmet için var ama bunlar kar güdülü şirket kuruyor, en ilginci belediyenin futbol takımı var. Milletten aldı paralar ile milyon dolarlık fulbolcu alıyorlar. On ne güzel.
Bu ülkede seçimler demokratik ortamda yapılıyor, kimseye noter huzurunda oy karşılığında erzak, kömür verilmiyor. Yapılan yardımlar hep ihtiyaç sahiplerine yapılmıştır. Mahalle muhtarlarının belirlemiş olduğu listeye göre mahalledeki fakir ve ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlar yapılmaktadır, kimseye oy karşılığında birşey yapılmıyor tamamen gayri ihtiyari sosyal devlet anlayışı ile yardımlar yapılıyor. Caddelerin paralı otoparka dönüştürülmesiyle vatan satılmaz, vatanın nasıl parça parça satıldığını rahmetli Özal döneminden sonraki koalisyon hükümetleri döneminde tüm Türkiye gördü. Caddelerin paralı otoparka dönüştürülmesi çok yanlış bir uygulama bende bu durumdan hiç hoşnut değilim, hatta şikayette bile bulundum, fakat sırf otoparkı bahane edipte burayı bir siyasi arenaya çevirip burda kendi politikasını empoze etmeye çalışanlarıda yadırgıyorum. Yok ülke satılıyormuş, yok biz koyun gibi güdülüyormuşuz, yok 500-600 tl ye geçinmeye çalışıyormuşuz vs... bunlar üçüncü sınıf politika methodlarıdır, artık geçiniz bunları, bu millet görüyor neler yapıldığını, nerelereden nerelere gelindiğini. Herkes farkında asıl güçlü bir ülkeye sahip olduğumuzu. bknz: http://www.onyildafarkortada.com/
1.bu ülkede seçım nasıl geçtıgını herkes bılıyor oy ver yardım al yoksa unut neden se hıç görulmuyor bu olaylar 2özal dönemı yaşayanlar öyle demıyor ama halkın hıç idegılse işi vardı borcu yoktu devlete özal dönemınde ikidefa af cıktı mı merak ettınmı hıç görmuyorsunuz fark burda 3şıkayetınız ne oldu aldınızmı netıce aldınızmı yok şunku akrabasıdır 4sıtenıze baktım kısıbası gelırır 10.000 dolar denıyor benınım duydugum 15.000 dolar kışı başı gelır bu kadarsa ulkede dört dörtlukse nıye askerı ucret 500.600 bır sorkendıne ulaştırma bakanı hızlı tren yaptınız kaç kışı öldu ne oldu toplum olarak unutuldu ıstıfa ettımı yok nasıl duruyor orda sırıtarak anlamam bulent arıc lıbyada dakkı ınsan lara aglıyor kendı halkı için aglasın bıraz da görelım bırde merkes bankasındakı para anlamdın gıttı imefeye borç 7 mılyardolar dıyor kasada ne kadar var 82 mılyar dolar verelım borcu kurtaralım imefeden nıye verılmıyor şunku bızım para degıl o dış yatırım cıların parası pekı bunlar parayı oldukı çektı neolur sen ce ulke battı ama sız nedersını bu chp zıhnıyetı yaptı dersınız sucu atın başkasına chp zıhnıyetlı bırını nasıl partınıze aldız hayeret tım sız görmek ıstedıgınızı görmeye devam edın bırgun uyanırsınız tabbı ülke degışmış olur kardeş amerıka
siz gerekli cevabı vermişsiniz ama yazmadan duramadım. 2001 benzin fiyatı 1,25 tl, zararına özelliştirilen proje duydunuz mu 2001'den önce? artık duyuyoruz. Cumhuriyet tarihinde hangi Cumhurbaşkanı ya da Başbakan için yurtdışında hesabı var diye en azından dedikodu duyulmuş? Milletin verdiği vergiyi Lale'ydi, çılgın projeydi, devlet yardımı diye dağıtıyorlar. Peki PKK'ya çözüm yok!, doğuya yatırım (fabrika! seçim yatırımı değil) yok!, işsizliğe çözüm yok!, Enflasyon yok . Gözünüzü açın artık, borsa tamamen şişirilmiş durumda patlamayı bekliyor, Türkiye'de yakın zamanda kriz bekliyor yurtdışındaki ekonomi profesörleri. Haberleri tek kanaldan izlerseniz, Türkiye hakkında öğrenecekleriniz sınırlıdır. Herkesin görüşüne saygı duyarım, yalnız görüp yaşayıp inanmayanlara,inanmak istemeyenlere hayretle bakıyorum. Uç bir örnek vermek istiyorum; Benim berberim! 12 yıldır berberim aynıdır. Sohbet ederiz her gittiğimde. İlk tanıdığımda koyu MHP liydi. Şimdi cemaat içinde, koyu AKPli ve demokrasiye karşı, şeriat gelsin istiyor. işte 10 yılda gelinen nokta!
Arkadaşlar sıkmayın o güzelim canlarınızı,seçim geliyor vermezsiniz oylarınızı olur biter,niye bu kadar canlarınızı sıkıyorsunuz.
sonuna kadar haklısın abi sayelerinde arabaya binemioz binsek bile her yerden otopark parası alıolar.ASLINDA MİLLET OLARAK BİRGÜN KONTAK KAPATSAK O ZAMAN HERSEY YOLUNA GİRER AMA BU BENİM DÜŞÜNCEM TABİ İYİ GECELER
şimdi hürriyet internet sayfasında gördüm: isfalt otoparkları anneler gününde ücretsizmiş. bu bilgi işe yarar mı acaba?