Konu öksüz kalmış. Arkadaşlar şu sıralar balık güzel yapıyor. Atçek için konuşuyorum tabi. Denizin patlamadığı zaman saat 9dan sonra kıyılara avcı giriyor kefalin peşinden. Sabah suyunda hemen heryer levrek yapıyor. Merkezden de aldım doğudan da aldım batıdan da aldım. Akşam suyunda da rapalayla alma şansınız var. Tabi bide koca koca sarı kefaller takip ediyor sahtelerimi. Kefalcilerin dikkatine.1
Mersin tömükte balıklar ne alemde şuan tavuk göğsü ve boru kurdu kullanıyorum başka yem için tavsiye verirseniz sevinirim
arkadaşlar öncelikle rastgele ben forumda yeniyim bu güzel hobide de yeniyim size bi kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim. 1-T iskele veya hiltonun oralardan atmayı düşünüyorum ne tür balık çıkıyor buralardan ve netür takım kullanmalıyım? 2-hiltondan polisevine kadar olan bölgede dip oltası atabileceğim yerler var mı ? 3-yem olarak kepçeyle teke çıkarabilirmiyim hiltonla p.evi arsında varsa nerden çıkarabilirim 4- bulamazsak yem olarak ne kullanmalıyım tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. rastgelsin