Hepinize akdenizden selamlar...resimde göreceğiniz levreklerden biri seçim günü vuruldu onun resmine aldırmayın..dün akşam 6 sularında denize girdim..İskeleye doğru biraz gittim ve şu ufak kefali vurdum..Sonra uzun süre çaresi çaresiz büyük sargoz ararken yavaşça bana doğru gelen epeyce iri turnayı gördüm ..Az daha bekledim ve vurdum balığı o anki çırpınış inanırmısınız bana neler hissettirdi...Balık can havliyle kendini kurtardı..Ama ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorumbana o inanılmaz duyguyu yaşattığı için hani onun zıpkının ucunda görünüşü biraz uzaktan parlamaları yok mu?nese kaçan bu turnanın ardından hava da iice kararmaya başlamıştıki güzel yarım kilo civarı bu levreği vurdum..Hava azdaha kararınca bir kayanın arkasından gözlediğim bu yarım kiloluk süper kefali vurdum...Ama size bişey söyleyeyim kefal kadar pis bi balık yokKumu eşelerken yuttuğu çamur balığın içinde okadar kötü kokuyor ki anlatamam..Birde resimleri bu sabah çektim balıkları temizledikten sonra çünkü dün abim sözlerimi kaale alıp foto makinemi öbür eve getirmedibalıklar donunca gerçek boyları anlaşılmıyor tabii nese buyrun resimlere balıklar donup da birbirine yapışınca böle oluyo işte herkese en az benimki kadar keyifli avlar...
Anılcım elline sağlık,tahtakafa kefal derdik biz taşucunda o kefallere yaz ayının vazgeçilmezidir....Bekliyoruz yeni fotolar...
Anıl kardeşim tebrik ederim güzel balıklar ama neden şokladınız balıkları vurduğun gün yapıp yeseymişsiniz keşke
Tebrikler Anil. Avin hergecen gun gelisiyor. Senin devlesmeni izlemek bir zevk olacak. Hayirla, saglikla yolun acik olsun. Sevgiler kardesim...
hepinize teşekkür ederim umarım sizinde en kötü avınız böyle olur yalnız ben şöyle 5 kg lık bir sarıkuyruk avcı vurmazsam gözüm açık gider ya aranızda yardımcı olacak biri varmı..Nasıl nerde olur nasıl çağrılır vs..Benim için en özel balık o...
suat abi sen gel buraya uygun olursak ki biraz zor olacağa benziyor dersler falan öss hikayesi ...yinede bişeyler yapmaya çalışırız tşk bu arada devamı hergün geliyo aslında az az bu sabah bi levrek daha vurdum ama sanki zıpkın yavaş atar hale geldi gibi geldi ya gözümün önündeki 2 levrekle 1 turnayı ıskaladım bugün
tşk her sabah biraz biraz dolduruyoruz tepsiyi fırına atmaya hazır hale gelcekBU sabah da yarım kiloluk bir levrek selam verdi bana bende cevabımı verdimama makinenin pili bitti resim yok