Herkese selamlar ben öncelikle akdenizli arkadaş ve abilerimin dikkatine diyorum.Ben silifkeye bağlı Taşucunda oturuyorum ancak okulum gereği mersindeyim ve haftada bir gidiyorum.Tüm akdeniz gibi daha doğrusu el değmemiş akdenizin başladığı yer orası..Nese konuya gelelim her hafta başka bir tür oluyor hiç anlam veremiyorum ama balığı görüp de yakalayamamak inanın deli ediyor beni Şimdi başlayalım bundan 4 hafta önce sabah 7-8 arası 30 cm üzerinde kiloluk kefaller kıyya geldi ama bende malzeme yoktu malesef deneyemedim şansımı..3 hafta evvel sabah 4 te iskeledeyken avlanan baraküdalardan ayrıca 8-10 mevcuduyla bir sürü geldi.Bir tanesini rpalanın arkasında baya bi seyrettirdim ama ağzına almadı.Ben bu balıkların lüfer yada akya olduğunu düşündüm baya etliydi çünkü nese 2 hafta evvel 60-70 m zarganalar yarım kiloluk dev sargozlar ve bikaçda büyük çupra gördüm tabii ben hiçbirini yakalayamadım bunlardan son bir ayda tek yakaladığım bir baraküda onuda kıyıdan zıpkınla vurdum ztn..Nese bu haftada sabah 10 sularında iskele altına bir levrek sürüsü geldi içlerinden biri en az 2kg tabii gene ne ekipman var ne başka bişey...Yalnız bu haftada 2 defa baraküda benim yozuri crystal minnow altı kırmızı üstü beyaz bi balık var ona saldırdı ama hemen bıraktı yani yine boş döndüm ben biraz da kendi beceriksizliğimden olduğunu düşünüyorum şu balıkları yakalamak için ne yapmalı ilgilnen varsa her hafta iskeledeyim sabah 4te uğrayıp banada biraz bşeyler öğretirse deneyimli avcılar sevinirim hadi herkese rastgele.....