Tatlı Su Av Raporu....

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında claytron tarafından paylaşıldı.

1. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Yer:Aslında bende gittigim yeri tam olarak bimiyorum sanırım tayakadından geçtik kömür ocaklarından dagların aglarında bir göl..
    Yem:Küspe,Solucan,Mısır
    Zaman: Tam bir gün

Cumartesi işyerinden abilerimizle sözleştik ben ve dört arkadaşım koyulduk yola şamlar köyü ilerisinde abilerimizle buluştuk ve yola devam ettik yollar çok engebeli plakam düştü tamponum yamuldu çok zor yerlerden güçlükle geçtim akşam 7 suları avlaga geldik arabadan indigimde cennet burası dedim o kadar dogayla iç içe o kadar güzel biryerki anlatması çok güç bizden başka bir gurup balıkçı daha vardı hemen alel acele oltaları çıkarttık takımlar atıldı çadırımızı kurduk bölgeye hafif bir yemleme yaptım botlarımızı şişirdik yemek filan yedik o gece 03:00 sularına kadar ayaktaydık 03:00 suları yattık biraz tam ıkı saat uyumusuz 05:00 suları kalktık oltaları topladık oltaların hepsi doluydu sabah çok güzel balık yaptı gece yan taraftaki balıkçılar yayın aldılar bir tane şansımıza o gun fazla balık yoktu ama inanın o ortam o muhabbet o guzel mekan balıgı bile aratmıyor tek kelimeyle harikaydı beni oraya götüren yılmaz abimize ne kadar teşekkür etsem azdır bundan sonra ordayım allah kısmet ederse bir kaç fotograf çektim onlarıda birazdan koyarım

Dipnot: Arkadaşlar site içerisinde ufak çaplı tatlı su organizasyonları için ideal bir yer aklınızda olsun orayı bilen kişi sayısı inanın çok azdır sakin gece konaklama yapmak için hiçbir engeliniz yok eşinizle dostunuzla gidebileceginiz çok nezih harika bir yer

Bagajı kapatmak için inanın çok ugraştım.

Uzaktan bir göl gördük dagların arasında sordum abilerimize burasımı diye evet dedi gitmek için sabırsızlanıyordum

Aslında fotograflanıcak o kadar çok kare vardıki ama o gün hiç aklıma gelmedi

Bu resimden dolayı bana tepki gösterebilirsiniz o ufak balıgı neden salmadın diye ama onu başkası yakaladı balık tutmakla pek ilgisi yoktur arkadaşın elinle bile tutamamış iğneyi çıkartana kadar ölmüş balık çok sıkmış geldigimde ben gördüğümde ölüydü o deniz balıgı gibi zannetmiş istavriti yiyince buda yenir zannetmiş iri sazana rastlamadık bu birazda bizim takımlarımızın eksikligindende kaynaklanıyor aslında iri sazan gelseydi bunları salıcaktım ama gelmedi dogayla iç içe harika bir kamp yaptık en kısa sürede tekrarlıcaz bunu çevrede irili ufaklı göller varmış oralar hakkındada araştırmalara başladım şimdiden herkeze saygılar

Son düzenleme: 28 Temmuz 2008
  2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Paylaşım için teşekkürler Alicim ,bu göleti sana soracak olan arkadaşlarımıza özleden bildirirsen iyi olur ,çünkü sitemizi üyelerimiz dışında ağcılar ,serpe kullananlar ,bombacılar vs tarzda kişilerde izliyorlar o yüzden o doğa harikası yeri gizliden paylaşmak daha doğru olacaktır kanımca , fotoları bekliyoruz ,tekrardan ellerine sağlık

3. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel kareler
    bu bölge inan istanbulun en güzel bölgelerinden birisidir
    bu bölgede o kadar güzel göller varki ama degerini bilen yok
    o senin fazla kimse bilmiyordur dedigin göl varya ben eminim o gölü çoktan talan etmiştir ağcılar

4. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    güzel resimler yerde çok güzel rasgele

5. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Kareler çok güzel ,av da iyi olmuş,güzel de bir gün geçirmişsin Ali.insan daha ne ister.paylaşım için teşekkürler.

6. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Mesut kardeşim inan o gün 300 mt ag atan kişiden fazla balık aldım ben ag boş çıkınca ohh dedim içimden birde o kadar çok yavru balıklar varki bu beni sevindirdi

7. ugur35

ugur35 uğur

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    RYOBİ KOBE 5500
    En İyi Avı:
    acemi şansı 3,5Kg Çipura;Karaburun/Çeşme
    sevgili kardeşim Ali
    çok güzel bir gezi ve av olmuş.sen o bölgeyi ulu orta yazma da bakir kalmaya devam etsin.:)

ayrıca araban model olarak küçük,bende de aynı dert var.VW polo kullanıyorum,2 çocuk ve 2 yetişkin,eşyalar,yiyecek,çadır,şemsiye vs. derken bizde binecek yer bulamıyoruz.
    nasipse yaz sonu arabayı değiştirip VW Transporter almayı düşünüyorum.
    ehh o zaman kaplumbağa misali evimiz sırtımızda daha çok yer görme ihtimalimiz doğacak nasipse.:)

8. m.c.okyanus

m.c.okyanus ufuk

Favori Kamış:
    albastar lucky 2770
    çok haklısın herkes ağ atıyor orda bizim yanımızdaki gurup en az 300 metre ağ atmıştı

9. KingFish_Lüfer

KingFish_Lüfer

Favori Kamış:
    bir igne yeteri kadar misina olsun yeter gerisini ben hallederim
    En İyi Avı:
    en büyük balıgımı hatırlamıyorum ama varsa deniz kızı yakalamak isterim
    ustalar bende uzun zamandır gitmiyordum oralara 3 hafta önce gittim ali kardeşim sadece 300 metre ag görmüş ben gittigimde bütün gölün etrafı ag ile çevrilmişti terbiyesiz herifler boşluk bırakmadan agla donatmışlar bütün kıyı boyunu utanmadan birde kendilerini savunuyorlar birine 600 ytl ceza kesmiş cevre koruma ekipleri adam ertesi gün gene aynı yerde diyecek söz bulamıyorum bulan varsa beri gelsin...ali kardeş bu hafta sonu kısmetse hava almaya gidecegim bende aynı yere orada olursan tanışalım oradaki diger göllerede gidelim.

10. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo

Dostum allah kısmet ederse bu hafta sonuda orda kamptayız gelirsen o taraflara ugra yanımıza bu sefer tam techizat gidicez bakalım tabi ag atanlardan bize balık kaldıysa eger

11. KingFish_Lüfer

KingFish_Lüfer

Favori Kamış:
    bir igne yeteri kadar misina olsun yeter gerisini ben hallederim
    En İyi Avı:
    en büyük balıgımı hatırlamıyorum ama varsa deniz kızı yakalamak isterim
    inşallah görüşürüz ali kardeş bi aksilik çıkmazsa bende orada olacagım gelirim mutlaka sana bol şanslar şimdiden rastgele :)

12. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    burayı biliyorum ama turna gölü değil mi bu hatta gerisinde de göl var irili ufaklı çevresinde falan balıklar israil sazanı aslında orda pek rastlanmaaz sazlı bosna harici arabanız varsa eğer özelden mesaj atın tarif edebilirm sağlıklı ve verim alabileceğiniz yerler biliyorum