sevğili hamdi levrektede en iyi sistem canlı ğümüştür turnada olduğu ğibi samandıra üçlü kanca ğümüşün sırtından takılıp derinliği fazla vermek bi de dip oltasıyla tekli iğneyi ğümüşün alt çeneden yukarı çeneye birleştirip yapılan avcılığı iyi sonuç verir sportif amaçlı atçeklede küçük sasiler ve meppslede avlayabilirsin
genelde turnadaki ile aynı bildibim kadarıyla solucana ii geliyolar ve meps ile at çek yapılıyo . http://www.amobed.org/pages.php?cID=4_26_75 bu linktede detaylarından bahsedilmiş bence gayet başarılı bi bakın isterseniz Gerçi oğuz abi çok ii anlatmış ama
terkosta gördüm levreği bi balıkçı ag atmış diyorki dün 70 tane aldım sonra bugün az 10 tane felan gelmiş aga diyoki bugün balık yok dün iyiydi tabi agla tutarsa ertesi gün hiç kalmaz ne olacak bunun sonu bilmiyorum
Gümüşbalığı ve gambusya kullanabilirsiniz. Solucana da hayır demiyorlar açıkçası. Hatta inanmayacaksınız, bir arkadaşım Ramazan pidesiyle tutmuştu bir tane. Ben genelde solucan veya gümüşbalığı kullanıyorum. Bir de at-çek yapıyorum. Kaşık kullanarak atıyorum, yavaş yavaş çekip birden durduruyorum. Zaten kaşığı takip eden levrek o anda iğneyi yutuyor. Sonra yavaş yavaş çekiyorum. Tesadüf müdür bilemem ama kaşıkla yakaladıklarım daha büyük oluyor. Saygılarımla...
slm ben genelde dip oltasına yavru balık takıyorum coğu ölü, ölü ama yinede iyi sonuç veriyo bide samandırayla bırakma yapcam takım şu sizce işe yaramı samandıra için bi tahta parcası1,50cm 70 mm misina gövde için üç köstek 20 cm ve 75 gr gezer kursun sonuçu size yazarım celik tel kulanmıycam levrek misinayıo koparamaz çünkü kesiçi dişi olmadığından
merhaba hamdi arkadaşım, biz tatlı su levreğini gece 1-2 nunara fosforlu sasi ile at çek yaparak yakalıyoruz.turnanın bulunduğu yerde levrek genelde gece avlanıyor. nacizane fikrim bu. rastgele...
Arkadaşlar herkese selam aranızda yeniyim. Yaklaşık 15 yıldan bu yana amatörce avcılık yapıyorum. Bazen Tekneden çoğunluklada kıyıdan çay ağızlarından Levrek avlıyorum. Levreğin olduğu her yere giderim üşenmeden. Bu güne kadar en etkili bulduğum yem teke ve mamundur. herkese tavsiye ediyorum
kayalık derin kısımlar yem olarak bolgeye ait serçe parmağından daha kucuk balıklar solucana da gelir ama saatte 1 tane zorla