Abdullah Ağabey ben bu malzemeleri Amasyada hangi av marketinden temin ederim bir bilgi alırsam sevinirim.Açıklamalar için ayrıca teşekkürler
Nadirde olsa kasna çıkıyor bir kezde minicik yayın çıkmıştı.Dediğin tür kasna olabilir.Keşif amaçlı destek ve borabay yaptık ama nafile yeşilırmağın dışında atçek yapableceğin dere var mı
Maalesef görerek alma şansın yok netten alabilirsin.Sen bütçeni söyle ona göre makine değişebilir ama kamış olmazsa olmaz.
Var abi.Daha avlanmadım ama zana barajı var bolca yayın ve kefal var.Onun dışında Uluköye giderken köprüden sonra sağ tarafa sapıp ilerleyince 2 ırmağın birleştiği bir nokta.Adı kaleköy yada boğazkçy.Eğer giderim derseniz yerini daha açık tarif ederim.Bu iki ayrı su birleşip o zana barajına dökülüyrda bol balık var diye tahmin ediyorum.
2.10 shimano alivio kamış, 2500 catana ya da nexave makina, asso 0,20 double strength misina, 2 numara mepps aglia firetiger rengi, çeşitli silikonlar, kendo 55s sahteler. Anadoluavmarketi.com dan Erhan sana bu konuda seve seve yardımcı olacaktır.
Olur Abdullah abi buldum da şimdi Kelkitle Tozanlının birleştiği bir yer var.Kaleköy diye bir yer.Ordan iyi çeşit çıkar diye umuyorum yazın bi ziyaret edeceğim orayı sizi de beklerim.
Genelde herkes 2 numara meps diyo abi.En başta bi onu ediniyim daha sonra da silikon kurt yada balık sahtesi de deneyeceğim.
KARDEŞ PARANI SAHTEYE FELAN HARCAMA İNCE GÖZLÜ SERPME AL O BÖLGENİN YAVRU BALIĞI NEYSE YAKALA OLTANA ONU TAK EN VERİMLİ AVI BU ŞEKİLDE SAĞLARSIN.BİR TAVSİYE LEVREK YAVRU BALIGA ANLIK SALDIRDIĞI İÇİN OLTA ELİNDE VE GÖZÜNÜ OLTADAN AYIRMAMAN LAZIM VURDUĞU ANDA ALDIN ALDIN ALAMADIN BALIK KAÇAR
http://www.spotbalik.com.tr/The-Tiny-Tough-Suni-Balik-35F-24gr,PR-32590.html her ikisi için de süper bir sahte. özellikle 352. ben denedim ve süper veri aldım diyebilirim. fiyat konusunda başka sitelere de bakabilirsin.
İşin garibi ben bu konuyu açalı 1 yılı geçmiş ve mesut abi nerden bulduysa buna cevap yazmış arkasından mehmet abi arkasından da soyer abi . 1 yıllık konu güncel olmuş.Ben takımı kurdum sahteleri aldım atçeke başladım..Soyer Abi bu arada senin dediğin sahteyi daha geçen hafta misina yüzünden göle bıraktım anlatmıştım yine başka bir konuda . Bir de Mesut abi yavru balık tutma işi bana gelmez abi.Limit altı balığı salan ben niye yavru balıktan yem yapıyım abi .