kızılırmağın hirfanlı barajına döküldüğü yerdeyim geceden çadırımızı kurup uyumaya çalıştık ve sabah erkenden ırmağa oltamı attım.güneş henüz doğdu doğacak etraf okadar sessiz ve romantikki anlatamam .birden şamandra hareketlendi ama batmıyor gezip duruyor levrek batırmaz gezdirir yavaş yavaş gömülür suya neyse ilk levreği aldım ve atıım arkaya birdaha birdaha yeniden birdaha alıp alıp atıyorum arkaya ..bu ara kendime bir sandviç hazırlamıştım yiyemiyorum bir türlü güneş iyice ısıtmaya başladı ..bu arada arkamdan sıcaklık hissettim güneş te amma ısıttı falan dedim ama ..bir yandanda soluk sesi gibi belli belirsiz birşeyde hissettim ..dönemiyorum birtürlü ..gözüm şamandrada ya...bir ara bir döndüm dönmez olsaydım kocaman bir kangal siyah kafalı bişey ben bittimmm oldum olası zaten korkarım köpekten ve arkaya attığım tüm balıkları afiyetle şapırt şupurt yemiş ani dönsem benide yer ..hani der gibi gözümün içine bakıyor ..o bakıyor ben bakıyorum bir müddet kaldık öyle yavaşca doğruldum ve çadırın içinden o gitmeden çıkmadım çıktığımdada balık vurmadı..saygılarımla.m.hoca.